Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

bil3e3

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

744 entry 466 konu hiç puanı yok
16.02.2016 10:39 son işlem tarihi takip etme takip et

ice man

yokluğumda sözlüğe hunharca saldıran, açılmadık-yorumlanmadık konu bırakmayan, gece-gündüz, işte-evde, barda-diskoda, arabada-kamyon üstünde, hava limanında-otobüs terminalinde, banyoda-tuvalette, kapadokya da balon üstünde-trabzonda sümela manastırında durmadan entry giren yazardır.

16.02.2016 10:11
  1. ziraat mühendisi

    1980-1990 larda tıp fakültesi ile yarışan doktorluktan daha değerli olan ve bir çok kişinin gidip okumak istediği meslekken, günümüzde yapılan yanlış planlamalar nedeniyle her üniversiteye verilen ziraat fakülteleri sebebiyle binlerce mühendis gibi ziraat mühendislerininde açıkta olduğu bir meslek grubudur.

     
  2. kalp hırsızı

    bilinen en kötü hırsızdır, çaldıklarının telafisi yoktur..Telafisinin olmadığının çalan tarafından bilindiğide yoktur. Kalbi çalanlar aynı zamanda çaldıklarının da değerini bilmezler..Onu kırarlar, incitirler, kimyasını bozup ortada bırakıp kaçarlar.

     
  3. battı balık yan gider

    Yapılan herhangi bir işin kötüye gittigini, o işin düzelmeyeceğini, işin iyiye gittiğine dair herhangi bir umut kalmadığı gösteren bir deyimdir. Aldırmamak üzülmemek gerekir.

     
  4. kına gecesi

    erkeklerdeki veda partisinin kızlar tarafındaki karşılığı..düğünden önceki gün..

     
  5. yabani ot

    kültür bitkilerinin içinde istenmeyen, kültür bitkileri ile birlikte topraktan cıkan ve onlarla rekabet eden otlar olup,sebzecilikte büyük zararlara neden olan otlardır.Kimyasal mücadelesi zor ve pahalıdır.bu yüzden kültürel işlem dediğimiz çapalama vb. işlemlerle yok etmeye çalışılır.tek yıllık yabancı otlarda bu mücadele faydalı olabilir ama toprakta uzun yıllar tohumları canlı kalan yabancı otlarda vardır.bu tür cok yıllık yabancı otlar ile mücadele etmek ise devamlılık istemektedir.bu yuzden cok yıllıklara karsı kimyasal ilaçlama yada her yıl topragı sürmek, yabancı otlar cıktıgında çiçeklenme başlamadan topraga karıştırmak olumlu sonuc almaya yeterlidir.