Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Mehmet Balci

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

416 entry 146 konu hiç puanı yok
08.11.2020 23:26 son işlem tarihi takip etme takip et

dornaz alfa

prof.dr.ercüment ovalı'nın açıklamasıyla ismini öğrendiğim ve covid-19'a karşı etkili olduğunu düşünülen ilaç.

İlgili açıklama:

"1 aydır lab.da çalıştığımız bir ilacın ismini 23 nisanda açıklayacaktık ancak o kadar etkili duruyor ki insanların hayatını kurtarabilir. İnsanların hayatından gün çalmak istemedik. Acilen Dornaz alfa hastaların tedavisinde klinik testlere alınmalı. Kahramanlarıma teşekkür ederim."

17.04.2020 00:38
  1. mustafa akgül

    türkiye'nin internetle tanışmasında büyük rolu olan, lakabı "internetin babası" olan ve bilkent üniversitesi'nde öğretim üyesi olan, "bugün vefat eden" değerli hocamız.

     
  2. beşiktaş'ın ilk kez güçlü rakiple karşılaşması

    "mesele büyük takımla karşılaşmak değil, mesele kendini küçük görmek." diye açıkladığım, eğer maça kadar kendimizi küçük görmeye devam edersek fena bir şekilde yenileceğimizi düşündüğüm ama! eğer bu saçma pskolojiden çıkıp, takım ruhuyla oynanırsa yenilsek dahi ezilmeden yenileceğimizi ve yenersek de söylendiği gibi basit bir takım olmadığımızı göstereceğimiz olay.

    not : taraftarı olduğum bir takım yok, sadece şunun bilincindeyim "şimdi beşiktaş demek türkiye demek".

     
  3. ardanuç

    uzun zamandır karakolu ve cezaevi kullanılmadığı için "türkiye'deki tek karakolu ve cezaevi olmayan ilçe" olarak bilinen, artvin iline bağlı bir ilçedir.

     
  4. aydın'daki 3 boyutlu yaya geçidi

    sürücülerin oldukça dikkatini çekeceğini "düşündüğüm" ancak yayalara pek saygı duyulmayan ülkemizde pek işe yarayacağını "düşünmediğim" uygulama.

     
  5. plastik mermi

    arjantin'de Armstrong - Sportivo Las Parejas takımları arasında oynanan maçta yaşanan sıkıntılardan dolayı polislerin futbolcular üzerinde kullandığı ve birçok futbolcunun ciddi şekilde yaralanmasına neden olan mermi çeşidi.