Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Mehmet Balci

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

416 entry 146 konu hiç puanı yok
08.11.2020 23:26 son işlem tarihi takip etme takip et

suriyeli kadının altız doğurması

spoiler

"bizimkiler 9 ayda bir doğuruyor, siz 15 günde bir doğuruyorsunuz, ne lan bunun aslı" diyen dayıyı aklıma getiren durum..

(Bkz: suriyeli kadının altız doğurması)
08.04.2020 18:42
  1. güvendeyim

    (akut) arama kurtarma derneği' ne ait olan, belirlediğimiz numaralara ufak bir kısayol ile konum bilgimizle birlikte güvende olduğumuza dair mesaj göndermeye yarayan uygulama.

     
  2. Wuhan virüsü

    Çin'in wuhan kentindeki bir balık pazarında ortaya çıkan ve şuan kore, japonya, tayland ve ABD'de görülen, tedavisinin henüz olmadığı ölümcül virüs çeşidi.

    Corona virüsü de denilen bu virüsün yayıldığı kente giriş çıkışlar yasaklanmış ve otobüs, metro gibi toplu taşıma araçlarının kullanımı da engellenmiştir. Ayrıca, bazı mahallerde asker ve polise vur emri verildiği de söylenmektedir.

     
  3. molla

    arapça'da efendi ve amir manasına gelen monla/munla kelimesinin zamanla evrilmesiyle bugünkü şeklini almış olan, bazı islam toplumlarında tanınmış din alimlerine ya da belirli bir seviyede din üzerine öğrenim görmüş kişilere verilen ünvan.

     
  4. vestelcell

    spoiler

    şubat ayında kullanıma açılacak olan, kendi altyapısını kullanacağı ve piyasayı düşüreceği söylenen 4. gsm operatörümüz.

     
  5. Rahşan Ecevit

    spoiler

    an itibariyle hayatını kaybettiğini öğrendiğim siyasetçi