Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Mehmet Balci

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

416 entry 146 konu hiç puanı yok
08.11.2020 23:26 son işlem tarihi takip etme takip et

Un sucuğu

bir kayserili olarak sucuğu duyunca atladığım ve bildiğim sucukla alakası olmadığını öğrendiğim yiyecek.

08.11.2020 23:26
  1. iliadin

    son 4 yıldır grip olduğumda yanımda olan, beni asla bırakmayan, 4km ötedeki çöpün kokusunu almama, geceleri rahat uyumama ve hastalığım boyunca yüzümün gülmesine sebep olan muhteşem ama uzun süre kullanıldığında zararlı olan burun spreyi

     
  2. çift kişilikli insan

    genelde dost veya arkadaş olanların arasını bozmaktan zevk alan, profesyonel olanların asla farkedilemediği karakter yapısı

     
  3. Allah korkusu

    vicdan, merhamet ve ahlak yoksunlarının asla ve asla sahip olamayacağı, inanmayan canım kardeşlerimin (gülücük) inşallah bir gün tadacağı güzel duygu.

     
  4. Allah korkusu

    inanmayanlar tarafından, müslüman cahil anne babalar tarafından çocuklarının istedikleri şekle girmesi için, korkutma amacıyla "bak allah taş yapar, allah çarpar ha" gibi laflarla ufacık çocukları ürkütmesi olarak bilinse de! esasen, "islam dini inananları için" bizlere birçok nimet vermesi, sevmesi, koruması ve bizi var etmesinden ötürü o'na duyduğumuz saygı, sevgi ve ibadet aşkının bütünüdür aslında.

     
  5. Çıkmak

    sebze ve meyveler için satışa sunulmak, kat üzerine kat eklemek, sevgili olmada ilk adım, ayrılmak vazgeçmek gibi birçok anlamı bulunan, günlük hayatta sürekli kullandığımız kelime.