Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Mehmet Balci

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

416 entry 146 konu hiç puanı yok
08.11.2020 23:26 son işlem tarihi takip etme takip et

suriyeli kadının altız doğurması

spoiler

"bizimkiler 9 ayda bir doğuruyor, siz 15 günde bir doğuruyorsunuz, ne lan bunun aslı" diyen dayıyı aklıma getiren durum..

(Bkz: suriyeli kadının altız doğurması)
08.04.2020 18:42
  1. yozgat'ı kıskanıyorlar

    yozgat'a gittim gördüm defalarca, övülecek bir yanı yok, belediye hiç hizmet etmemiş, 10 metre kaldırım 3 metre ana cadde arıyorsanız yozgat'a gidin, tamamen yozgat halkını kandırmak adına yapılmış bir yorum,

     
  2. memurun kendi görevi dışında çalıştırılması

    "657 Tabi Devlet Memurluğu Kanunun 45. maddesi gereğince memur kendi görevi dışında çalıştırılmaz." hükmü olmasına ve kurumlara ait yönetmeliklerde kadro tanımı/iş tanımı bulunmasına rağmen, bir elektrik teknisyeninin çay dağıtması ya da bir öğretmene temizlik yaptırılması gibi durumlardır. karşı çıkan kişilerin genelde uyarı ya da kınama aldığı, ileti seviyede ise tayinlerinin çıkartıldığı, torpille makam sahibi olmuş yöneticilerin yaptığı hukuksuz ve ahlaksız yetki kullanımıdır.

     
  3. 20.02.2018 bayern münih vs beşiktaş maçı

    çok zevkli olacağını düşündüğüm, takım tutmamama rağmen beşiktaşı desteklediğim, kazanma ihtimalimizin çok zor olsa da imkansız olmadığını düşündüğüm izlenesi maç.

     
  4. 81 ilin 81'i de büyükşehir olacak

    spoiler

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'nın perşembe günü basın toplantısı ile Şuan büyükşehir statüsünde sayılmayan 51 ilin büyükşehir sayılmasına yönelik yapılan çalışma ve düzenlemeleri duyuracağı açıklama.

     
  5. müsrif

    İsraf eden, lüzumsuz yere harca-yan, gereksiz sarfta bulunan ve savurgan olan kişilere söylenen söz.