Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

QveA

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

842 entry 174 konu 690 puan
08.06.2026 22:16 son işlem tarihi takip etme takip et

çaylakların başlık açamaması

hezimettir.

daha çok bir şeyler yazabilmek isteyen çaylağın üzülmesidir başlık açamaması.

daha çok yazı yazma isteğimi kıran bana göre anlamsız bir uygulama.

aynı neye benziyor biliyor musunuz, hani bir haçlık alırsınız bakkala gidersiniz de istediğinizi ve umduğunuzu bulamazsınız.

sonra ben insan değil miyim diye ibonun şarkısını söyleye söyleye dönersiniz.

başlık açamamakta bende yarattığı şok budur.

hani sayın adminimize buradan göz kırpayım. öhö öhö boğazıma bir şey kaçtı da... (gülücük)

(Bkz: çaylakların başlık açamaması)(Bkz: çaylakların başlık açamaması)(Bkz: çaylakların başlık açamaması)(Bkz: çaylakların başlık açamaması)
22.03.2018 12:33
  1. çiftlikbank

    bu oyunu kuran kişinin kırmızı bültenle aranmasıdır. çalışmadan bol para kazanma olursa böyleleri çok olur, çalışma sonra devleti suçla ,eskilerimiz boşuna dememiş atını sağlam kazığa bağla. sen çalışma başkası çalışıp sana verecek acaba buna para verenler ne düşündüler.

    esasen tosunun suratına bakıyorum da arkada bazı mihrakların ya da bir oyunun içinde bir oyun olduğunu düşünmeden edemiyorum

     
  2. afrin'e karşılık şemdinli'yi alacağız

    güle güle bir hal olduğumun açıklaması.

    Bu adama ne içti yada afrine yolladığımız bombalar neresine düştü acaba. şimdi bu sözde yöneticiye inanlar olacak boşu boşuna bik bik diyecekler de ona yanarım. aslında bir şey dememek lazım biz bu dengesizleri dağlarda arayacağımıza bırakın ggelsinler amaa türkiye cumhuriyetinin polisini askerini komandosunu vs gördüğünüzde hamam böcekleri gibi kaçmak yok ha bilesiniz.

     
    (Bkz: Beyin bedava)