Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

gökkçe

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

726 entry 326 konu hiç puanı yok
13.01.2016 14:18 son işlem tarihi takip etme takip et

Seçim öncesi terör saldırıları

Kötü bir dönemde geçen ülkemizin ne yapsa kurtulamayacağı gerçektir.

Kurtulmanın yolu her türlü bağımlılıktan sıyrılıp dünyaya söz geçirebilen bir ülke olmaktır.

Bu da bir olmaktan tek olmaktan yek olmaktan geçer.

10.10.2015 20:42
  1. tekrar konuları silinmesin taşınsın önerisi

    yazarları rehavete sürükleyeceğine inandığım için onaylamadığım konudur.

    ancak bazen konu araması yapıldığında zaten açılmış olan konu aramada çıkmıyor. ya ikinci arama da çıkıyor ya da biz konuyu açınca hata veriliyor ve tekrar arama yaptığımızda çıkıyor.

    bu mesele düzeltilirse böyle başlıklara da gerek kalmayacağını düşünüyorum.

     
  2. cumaya gitmiş rolü yapmak

    cuma namazına bilerek gitmeyen ancak gitmemesinin yanlış olduğunu bilen ve kendini çevresine karşı ezik hisseden velhasılıkelam bu duygudan kurtulmak adına çevresindekiler bak gidiyor desinler diye numara yapmak yani yalan söylemektir.

    aslında bu kişi kendini asla iyi hissetmez sadece görünüşte daha doğrusu şeytanın bir vesvesi olarak kendini dışarıya iyi ve güzel göstermiş olur ancak kendisi asla mutlu olmaz, bu yaptığı asla kendisine yetmez.

    her ne konu da olursa olsun söylenen bir yalan kişiyi asla huzura kavuşturmaz. o gerçeği bildiği sürece içi rahat etmez. insan ne kadar kötü olursa olsun fıtratında iyilik ve dürüstlük vardır. vicdanı hep kendisini rahatsız eder.

     
  3. 29 mayıs istanbul'un fethinin yıldönümü

    Peygamberin övdüğü komutan ve onun askerlerinin muhteşem başarısı olan güzide istanbul'un fethinin yıldönümü olması sebebiyle açılan başlıktır.

    Nice yıllara nice asırlara inşallah.

     
  4. ankara hamamönü

    altındağ belediyesine bağlı, hacettepe hastahanesinin yukarısında kalan muhsin yazıcıoğlu'nun mezarı ve mehmet akif ersoy'un istiklal marşımızı yazdığı güzide evinin bulunduğu ve bu güzide mekanların çevresinde inanılmaz güzel işler yapan; eski osmanlı evleri tarzında bir iki katlı evler ve onların ilk katlarında cafe restaurantlar barındıran ve hediyelik eşyalar alabileceğiniz mükemmel yer.

    oraya her gittiğimde ankara dışına çıkmış gibi hissederim. havası bile farklı gelir bana. hepte maneviyatından dolayı olduğunu düşünürüm.

    rahmetli muhsin yazıcıoğlu burada çok huzur buluyorum dediği için mezarını orada yapmışlar. rahmetli ne kadarda haklıymış. ankara'ya yolu düşenler mutlaka ama mutlaka oraya gitmek için vakit ayırsınlar.

     
  5. Allah sorar

    ben sana hakkımı helal etsem de ben sana tamam unuttum desem de çektiklerimi Allah görüyor hesabını da o soracak anlamına gelebilecek bir söz öbeği.

    ayrıca bir aykut kuşkaya şarkısıdır. 1998 yılında çıkan bir şarkı olduğunu öğrenmiş bulunup şoklar içerisindeyim. sadece ses kalitesi farklı. her şey aynı.