Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

gökkçe

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

726 entry 326 konu hiç puanı yok
13.01.2016 14:18 son işlem tarihi takip etme takip et

Sefa kalya

GFB tribün lideridir. Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Bir Trabzonsporlu olarak merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı dilerim.

13.01.2016 14:18
  1. romayı kim yaktı sorunsalı

    spoiler

    ms. 64'te roma'da çıkan ve evlerin ahşam olmasından dolayı günlerce süren ve roma'nın neredeyse yarısını kül eden yangındır.

    gençliğimizin diline dolanmış alay konusu şeklinde kullanılmaktadır. hatta türkiye tarihine damga vurmuş hababam sınıfı serisinin bir filmine konu olmuş, kemal sunal yani inek şaban ve güdük necmi yani halit akçatepe izleyenleri gülme krizlerine sokmuştur.

     
    (Bkz: hababam sınıfı)(Bkz: kemal sunal)(Bkz: halit akçatepe)(Bkz: inek şaban)
  2. melih gökçek in gönderdiği mesajlar

    24 mayıs habertürk'te ve bugün yani 29 mayıs'ta da beyaz tv de programa çıkacak olan ankara belediye başkanı melih gökçek'in bu yayınların izlenmesi adına gönderdiği mesajlardır.

    artık yeter be adam dediğim ve hayırlısıyla şu seçimleri bitirelim inşallah.

     
  3. rögar kapaklarının yuvarlak olması

    domates sebze midir meyve midir sorunsalı kadar gereksiz bir önermedir.

    merak etmek ve sorgulamak güzeldir ancak bu eylem sonucunda kişiye yarar sağlayacaksa güzeldir. rögar kapaklarının şeklinin neden öyle olduğunu öğrenmek kime ne fayda sağlayacaktır ki acaba.

     
    (Bkz: domates sebze midir meyve mi sorunsalı)
  4. narnia günlükleri

    bir otobüs yolculuğunda serinin ikinci filmi olan prens kaspiyan'ı izlemiş ve hemen kardeşimi arayıp harika bir film izledim bak anlatıyım derken sevgili kardeşimin o bir seri narnia günlüklerini izlemişsin dediği film.

    fantastik kurguları çok seven biri olarak eve döndüğümde hemen diğerlerini de izlemiştim ve her beğendiğim kitap, film ve diziden sonra dediğim gibi izlememiş olmayı ve tekrar tekrar izlemeyi dilediğimdir.

     
  5. eklem yüzüğü

    özellikle uzun parmaklı kadınlarda çok hoş duran çeşitli kombinasyonlarla çeşitlendirilip zenginleştirilen görsellik açısındanda mükemmel görülen bir takıdır.