Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

gökkçe

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

726 entry 326 konu hiç puanı yok
13.01.2016 14:18 son işlem tarihi takip etme takip et

geri sayım

Kum saatini aklıma getiren konu

12.10.2015 13:47
  1. frikik golü atmak

    Futbolda ender ve bir o kadar da muhteşem bir durumdur. Sahiplerini dinlediğim kadarıyla özel bir çalışma gerektirir. Fenerli değilim ancak frikik denilince aklıma van hoijdonk gelir. Şu günler de Trabzonsporlu Mehmet Ekici fena değil gibiydi ama sanırım çocuk nazara geldi. Oysa ne seviniyorduk, penaltı kazanmış kadar hem de.

     
  2. sözlük beresi

    Canımı sıkan bir arkadaşa ben gidiyorum, sözlükte takılıcam dediğimde nereye gidiyorsun dur gitme bari beni de götür "sözlük beresi" demesi. Sözlüğümüzün beresi var artık o da benim. Herkese duyurulur. Biz kaşkol deriz çoğu yerde atkı denir, atkı kim olmak ister bilmem. Ama öğrenmek isterdim.

     
  3. Onur Recep Kıvrak

    Trabzonspor kalecisi olarak bilinir. Kalesinin önüne etten duvar ören adam. Bazı pozisyonlarda uzadığı bile söylenir. Kaybedince ağlayacak kadar duygusal, damarına basılınca aslan kesilecek kadar adamdır. Bir fb maçında formasındaki armayı ısırması mesele olmuştu. O fotoğraf hala dolanır sosyal medyada. Kısacası Trabzonspor'un şansıdır o.

     
  4. grip olduğunu kabul etmemek

    Doktor korkusu olan ya da bir sebepten dokora gitmek istemeyen kişinin hastalığını kabul etmemesi. Çünkü kabul ederse çevresi tarafından doktora gitmesi konusunda baskı görecektir.

     
  5. Grip belirtilerine sahip olup,bir türlü olamamak

    Sürekli olmamak şartıyla burun tıkanıklığı ya da hafif akıntı, baş ağrısı ve halsizlik belirtileri göstermek. Özellikle geceleyin belirtilerin artması ve sabaha hiç bir belirtinin kalmaması durumu. Kişi belli bir süre sonra hasta olayımda yataklara düşeyim böyle uğraşmaktansa der. Doktora gitse bir dert gitmese bir dert. Çünkü belirtiler gündüz kaybolur ve doktor kişi hakkında hastalık hastası teşhisi koyabilir. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık.