Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

gökkçe

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

726 entry 326 konu hiç puanı yok
13.01.2016 14:18 son işlem tarihi takip etme takip et

Seçim öncesi terör saldırıları

Kötü bir dönemde geçen ülkemizin ne yapsa kurtulamayacağı gerçektir.

Kurtulmanın yolu her türlü bağımlılıktan sıyrılıp dünyaya söz geçirebilen bir ülke olmaktır.

Bu da bir olmaktan tek olmaktan yek olmaktan geçer.

10.10.2015 20:42
  1. ingilizce kelime ezberinde doğru yöntem

    Birçok yöntemi vardır ve kişiye göre değişebilecek bir durumdur. Okuma yapılarak ezberleme, beşer ya da onar defa yazmak, okuma parçaları içerisinde anlam tahmini yapmaya çalışmak ve uzun süreli hafızaya yerleşmesini sağlamak, küçük kağıtlara yazılıp kağıtların katlanıp bir sepete atılması sonra teker teker kağıtları açıp tahmin yapmaya çalışmak...

     
  2. yanlış adres tarif etmek

    Halkımızın bilmiyorum demek yerine tarif etmeye çalışarak kişiyi yanlış yönlendirmesi ya da bazen bilerek adresin yanlış tarif edilmesi durumu.

    Genellikle öğrencilerin maruz kaldığı bir olaydır. Kavgayla bile sonuçlanması muhtemeldir.

    Bazen de adresi doğru tarif etmek için adam vurmak gerekebilir. Sümela'nın Şifresi filminde olduğu gibi adresi soranın sapması gereken köşe tarif edilirken köşede duran adamın bacağına sıkılması.

     
  3. gökkçe

    Adıma açılan bir konu. Dünden beri ne yazsam diye düşünüp bir türlü yazacaklarımı toparlayamadığım ve en sonunda doğaçlama yapmaya karar verdiğim ve yazdıklarımı tek seferde yazıp, silip değişiklik yapmayacağım dediğim konu. Bu ince davranışından dolayı konuyu sizlerle buluşturan Trabzonspor'a sempatisi varsa hemşerim sayılabilecek arkadaşa teşekkürlerimi iletirim.

     
  4. çilek reçeli

    Sevmeyenini duymadığım ve görmediğim reçel türüdür. Reçel sevmem diyorsanız o başka. Genellikle de anne ve babaların sevmelerine rağmen yemeyip çocuklarına yedirdikleri bir yiyecektir. Çocukların gençlerin dayanamadıkları reçeldir. Çilekten başka böyle dayanılamayacak bir reçel duymadım, bu da ekstra bilgi olsun

     
  5. Alperenlik

    Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun Mhp'den ayrılınca kurduğu yeni partiyle ortaya çıkan akım, dava vs. Bu kavramlar kişiye göre farklılıklar ifade etse de temel de aynıdır. Hedef Türk - İslam ülküsüdür. Bu açıdan ülkücülükle aynı paralelde olması düşünülürken farklılıkları mevcuttur bunların ne olduklarını Yazıcıoğlu'nun Mhp'den ayrılma sebebini öğrenmeden tahmin dahi edemeyeceğiz.