Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

gökkçe

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

726 entry 326 konu hiç puanı yok
13.01.2016 14:18 son işlem tarihi takip etme takip et

10 Ekim katliamı

Her şeye atlayan hdpli vekillerin 7 haziranda yaptıkları gibi atlamadıkları ve çoğunluğu hdp li olmak üzere 100e yakın ölüyle sonuçlanan vehim olay.

Tek bir istifanın gelmemesi de şaşırtıcı değildir, gelse şaşırırdık (?) Şaşırtıcı olan zaafiyetin olmamasıdır.

Kendimden geçtim çocuklarımıza nasıl bir ülke bırakacağız onu düşünmekteyim.

12.10.2015 13:44
  1. 2015 ilkbahar alesin bitmesi

    Türkçe matematik sorularından oluşan, hiç bir zaman sürenin yetmediği 90 üstü alanların bile tüm soruları yetiştiremediği, lisansüstü eğitim amaçlayanlar için yılda 2 defa biri sonbahar diğeri ilkbahar döneminde olmak üzere yapılan 2015 in ilk alesinin bitmiş olmasıdır.

     
  2. diş çıkaran bebeği rahatlatacak şeyler

    Diş çıkarma süreci sancılıdır. Bebeğin ateşi yükselir, bebek sürekli ağlamaklıdır, uyuyamaZ ve dolayısıyla huysuzlanır. Diş etlerinde dayanılmayacak kaşıntılar olur. Bu sebeple gördüğü herşeyi ağzına sokmaya ısırmaya çalışır. Bu dönemde onu rahatlatacak tek şey eline sert cisimler vererek ısırmasını sağlamaktır. Eczanelerde diş kaşıyıcıları mevcuttur. Bunun yanında sert sebzeler de kullanılabilir.

     
  3. pazar temizliği

    Hafta içinin curcunası ve yoğunluğu sebebiyle evle pek ilgilenilemez ve ev temizligi pazara kalır.

    Genelde çalışan bayanların kocalarıyla kavga ettiği -hafta içi ben de çalışıyorum bir pazarım var o da temizliğ gidiyor biraz yardım etsen elin mi kopar konuşmalarının çokça duyulma sebebi.

     
  4. pazar sessizliği

    Pazar günlerinin inanılmaz sıkıcı sessizliği.. İnsanın ne yapacağını vaktin nasıl geçeceğini bilememesi durumu. Pazar gününe has olmasının sebebi ya da hikmeti nedir bilinmez. Cumartesi günleri de tatil ve hafta sonuna dahildir pazar gününden farkı yoktur, anca yine de bu sıkıcılık sadece pazara hastır.

     
  5. en yakın arkadaşa aşık olmak

    Kiminle çok vakit geçirirseniz ona aşık olma ihtimalinizin artma durumudur. Kişi önce kendine de itiraf edemez, psikolojik olarak reddeder. Ancak çevreden saklamak zordur ve onlar anlamıştır artık. İmalar başlar, çok sinir bozar. Bir yerden sonra kişi kabul etmek zorunda kalır. Belki en yakınlarına bahseder, belki bahsetmez. Bu süreçten sonra artık Allah yardımcısı olsun