Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

gökkçe

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

726 entry 326 konu hiç puanı yok
13.01.2016 14:18 son işlem tarihi takip etme takip et

Sefa kalya

GFB tribün lideridir. Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiştir. Bir Trabzonsporlu olarak merhuma Allah'tan rahmet sevenlerine başsağlığı dilerim.

13.01.2016 14:18
  1. aklın kötülüğe çalışması

    dün gece itibariyle başıma gelen ve aklımı yüreğimi bu çalışmadan koparamadığım konudur.

    insanın fıtratında kötülük yokturdan yola çıkarak çaresizliğin sebep olabileceğini düşündüğüm ve çaresizlik durumunda sığınılacak tek yerin belli olduğu bilindiğine göre nefsin müdahale ettiği ve izin vermemesi sebebiyle kişinin ağına yakalandığı durumdur.

     
    (Bkz: fıtrat)(Bkz: müdahale)
  2. halı deseni

    çok şekilli olanlarını ve farklı farklı çok renk bulunanlarını sevmediğim; her şeyde olduğu gibi bunda da sadesini tercih ettiğimdir.

    bazen de insanın kaçacak yeri olmadığında kendisini onda kaybettiğidir. dalıp dalıp her çizgiyi her şekli en ince ayrıntısına kadar inceleyip ortamdan kopmaya çalışır kişi. çokta işe yarar hani.

     
  3. uyku delisi

    tamamiyle yazarı tanımlayan ve asla üçüncü bir kelimeye gerek duyulmayandır.

     
  4. 07:00

    gözlerimi o vakitte açıp ne güzel uyumuşum yahu, hemen kalkıp kahvaltı yapayım demek istediğim ancak asla yapamadığımdır asla diyemediğimdir.

     
  5. insaf

    bizi bunaltan bir şeyler meydana geldiğinde bunlara sebep olana gayri ihtiyari konu başlığına isim veren kelimeyi zikrettiğimiz durumdur.

    genellikle "el insaf" şeklinde tabir olunur.