![]() Türkiye'nin memur portalı |
|
![]() |
ZerengökçeBu üye YazarBu üyenin profil sayfasına git |
|
||||||
|
||||||||
Bir olayı ya da durumu izah ederken,konuyu uzatıp konudan bağımsız sözlerle saçmalamak,kendini gülünç duruma getirmek.:))
Net bir duruş,aşılamayan esneklik payı olmayan bir durum,Not: Benim salon kadını çizgimi bozmadığım gibi, kırmızı olmasa da net bir çizgi :)))
Çoğunlukla kötü algılansa da,bulunduğu konumun bir üstünde olma isteği mutlaka olmalıdır tabi bunu hırs yaparak görgüsüzlük seviyesine çıkmamak gerek,işte o zaman kötü anlamda gözü yüksekte olarak tabir edilir.
Benim için kahvaltının tek anlamı yumurta,tek öğünde 6 yumurta yemek her kadının harcı değildir:))) Not:Şu an fiyatları uçmuş bir ürün:)
| 1. | ![]() |
mkaslan |
| 2. | ![]() |
Guardian-1982 |
| Takip edilen yazar yok. |
Muhteşem olağanüstü verilerin toplanma alanı.
Kankama sesleniyorum lütfen delilleri karart sil bir şeyler yap yok et ne bilim yap bir şeyler işte anladın sen onu, göz kırpan emoji.;)
Dedikodunun d sini bilmem...:)
| İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2025 MN Yazılım |
