![]() Türkiye'nin memur portalı |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
ZerengökçeBu üye YazarBu üyenin profil sayfasına git |
|
||||||
|
Belli tecrübeler sonrasında kalbin katılaşması gibi,artık kolay kolay o kalbe kimseyi almamak inanmamak.
pek kullanmayı tercih etmem,alerjisi olan biri için pek de iyi değil,sprey kullunmak yerine doğal temizleyicilerle evi temiz tutmak daha mantıklı.
Kız kulesine bakarak günlerimi geçirebileceğim,kalabalık ve hengamesi olsa da,anılarımla dolu büyüleyici bir şehir bence.
Romanların neşesinden istiyorum,her durumdu mutlu olmayı başarıyorlar,ille de roman olmasa da oyunları olabilir:))
Tabiki konulmaz,ağır bir koku verir,pırasa zaten soğan gibi,soğanlı yiyebilen tercihen katabilirsiniz içine,tabi yersen:))
1. | ![]() |
mkaslan |
Takip edilen yazar yok. |
Bir lt suya bir tatlı kaşığı İngiliz karbonatı katarsanız su daha çok alkali olur, tadı çok iyi değil ama arada yapmak toksinler için iyi gelir, bu da sağlıklı bir bilgi olsun, pratikte olabilir.:)
İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2025 MN Yazılım |