![]() Türkiye'nin memur portalı |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
ZerengökçeBu üye YazarBu üyenin profil sayfasına git |
|
||||||
|
Durduk yere ağlamak olmaz,bilincaltında ve ötelediğimiz birikmiş sorunları,herhangi bir küçük gerginlik anında o anıların tetiklenmesiyle ortaya çıkan bir duygu durumudur,durduk yere değil yani,şoo üstteki yazarın dediği gibi yalnızca kızlar ağlamaz erkekler deağlar hem de daha fena ağlar:))
Tam kötü bir kelime söylenecek anda doğru yolu bulup Allaha sığınma sözü:)) La havle beni günaha sokma be yaaa:)
Sude editemize katılıyorum:)) Konuşuyorsam tamamen saygımdan,cevap hakkı doğduğundan,yine de fikrim değişmedi:))) söylediklerimden pişman değilim crops35 edit:)
Hiç durmadan çalışıp telef olmak:))çalışan biri olarak kurumda ayrı stres yoğunluk,eve gittiğinde evde mesainin başlaması,gece uyku saatine aktif şekilde bir çok şeyle uğraşmak insanı çok yoruyo,bir de üzerine o yorgunlukla uyuyamamak da var,evet boyle bişi var çok yorulduğunda insan cidden uyuyamıyo,biraz hayatı rolantiye almak lazım demek ki,o zaman bundan sonra biraz daha sakin bir yaşama adım atıcim,hadi bana kolay gelsin:))
Hayat sen ne çabuk harcadın beni:))bir an aklıma geldi ama ben hayatı harcıyorum,kimse harcayamam beni:))
1. | ![]() |
mkaslan |
Takip edilen yazar yok. |
Yine evde olmanın tembelliği ile hepinize günaydınlar.
Çalışma hayatımın ilk uzun tatili oldu,düzen falan kalmadı yahu.
Neyse günaydın fazlaca güneşli bir günden...
Keşke yakını uzağı fazla göremese de yazamasa her başlığa,gerçi yaş kemâle ermiştir zor görüyordur da neyyse ismi lazım değil renj.kişisi.
Kime ne demişim de bissürü ekşınlı sözler ediyon.
Kürekle kovalanasıca:)
İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2025 MN Yazılım |