Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

abbiiee.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

92 entry 4 konu hiç puanı yok
18.01.2019 15:52 son işlem tarihi takip etme takip et

İsim kısaltmak

#1jgo entry'nin neredeyse aynısını yazıyor olmamı farkettiğim konu.

Ek olarak samimi olduğum kişilerin isimlerini illaki kısalmaya lüzum görmüyorum. Bazılarınınkini sempatikleştirerek uzattığımız da olur.

Örneğin, sudecan (gülücük)

08.01.2019 22:56
  1. Kabullenmek

    Kocaman egoma çok ağır gelen durum. Hayat beni bu sebepten hep kabullenmem gereken durumlarla sınıyor. Sürekli kendimi 'kabullendim tamam' diye ikna etmeye çalışsam da biliyorum ki beynim hep alternatif çıkar yollar arıyor. Şansını denemekten de vazgeçmeyecek zira yenilgi ona göre değil.

     
  2. kar havası

    #1hf0 ben onu rüzgarın yönünü tespit ederken yapılıyor sanıyordum dediğim entry.

     
  3. maskov87

    farklı bakış açısını ve güzel pozitif enerjisini sevdiğim değerli yazar. ilgi alan yelpazesi bir o kadar geniş. sanki bütün filmleri izlemiş replikleri ezberlemiş bir edası var ayrıca. Müzik zevki ve kitap zevki de gayet başarılı. futbol konusundaki bilgi dağarcığını hesaba katmıyorum bile.

    sözlüğe kendine has imzasını atabilengillerden. (gülücük)

     
  4. spor düşmanı yazarlar

    kesinlikle o ben değilim, dediğim konu başlığı.

    ilgilenmemek düşman olmak anlamına gelmiyor.

     
  5. İçi şişmek

    Yanımda birinin eften püften sebeplerle dedikodusu yapılınca içime doğan his. Bu sebepten bir çok ortamdan hızla uzaklaşmışımdır zira "yeter! Hanginiz yapmıyorsunuz? Hanginiz daha iyisiniz?" diye ister istemez çıkışasım geliyor ama kendimi frenliyorum. Çünkü söylesem hiçbir şey farketmeyecek. Kimsenin fikrini değiştiremeyeceğim. Kimseyi değiştiremeyeceğimi zamanında çok güzel öğrettiler. Kimse değişmez kendi istemedikçe, Kendi kendine değişmedikçe.