Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

abbiiee.

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

92 entry 4 konu hiç puanı yok
18.01.2019 15:52 son işlem tarihi takip etme takip et

İsim kısaltmak

#1jgo entry'nin neredeyse aynısını yazıyor olmamı farkettiğim konu.

Ek olarak samimi olduğum kişilerin isimlerini illaki kısalmaya lüzum görmüyorum. Bazılarınınkini sempatikleştirerek uzattığımız da olur.

Örneğin, sudecan (gülücük)

08.01.2019 22:56
  1. sanal sevgili

    gerçek sandığımız hayatın da bir simülasyondan ibaret olma ihtimalini göz önünde bulundurarak gelecek teknolojilerinin sanalın daha ilerisine bile taşıyabileceği durum. o kadar yaygınlaştı ki yanlış çağda yaşıyormuşum gibi hissetmemi sağlıyor. eskinin alaturkalığı her zaman daha cazip gelmiştir.

     
  2. karaciğer yağlanması

    karaciğer hastalıklarını, karaciğer yağlanması, hepatit, siroz ve karaciğer kanseri gibi sıralamamız mümkün. karaciğer yağlanması bu hastalıklardan en hafifidir. bir çoğu abdominal obeziteye bağlıdır. kan değerlerinde alt, ast ve özellikle ggt testleri hasta hakkında bilgi verir. demem o ki, diğer karaciğer hastalıklarının aksine alkole bağlı olmayan kiloya bağlı olan bir durum olması kuvvetle muhtemeldir.

     
  3. Abbiiee

    galatasaraylı olmayan eski bir beşiktaşlıdır.

     
  4. erasmus

    bir papazın gayri meşru oğluydu. bir manastıra verildi ve yaşamının büyük bir kısmını kilise kurallarının bilgiçliğini eleştirmeye adadı.

    kendi başına yunanca öğrenerek yunanca bilmeden incil'i incelemeye kalkanlarla alay etti. yunanca incil'i latince çevirisiyle birlikte yayınladı.

    din adamlarının cehaletine yönelik şiddetli saldırılarıyla tanınan "deliliğe övgü" adlı yapıtı mevcut. erasmus burada profesörlerin çoğunu kibirli insanlar ve papaları kötü kişiler olarak sergiler. reform hareketleri başladığında ise erasmus'un bu kadar keskin bir tutum sergilemediği gözden kaçmamıştır. anlaşılan işler karışınca kenarda seyirci kalmayı uygun bulup kendini kavganın ortasına atmamış.

     
  5. Abbiiee

    #1du1 entrye inat şu andan itibaren maç sezonunu ve takımların ilk 11'ini takip edeceğim diye gaza gelen ve 3 sn sonra daha faydalı işlerle ilgilenmek istediği kanaatine varıp vazgeçen yazar. (gülücük)