1 2 3 4 5 6 7 8

6 Şubat 2023 Gazineptep ve Maraşta meydan gelen depremler

paylaş araştır şikayetçiyim

1. Hepimizi hüzne boğan yer sarsıntıları neticesinde meydana gelen yıkımlar... Birçok insanımız vefat etti, bazılarından hala haber yok. Geride kalanlar içinde çok zor. Mevlam ölmüşlerimize rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Geride kalanlara Rabbim sabrı cemil versin. En kısa zamanda yaraları sarılır inşallah.. Mevlam bir daha böyle büyük felaketler yaşatmasın. Ve inşallah ders çıkarılıp gerekli tedbirler alınır.

2. koskoca 2 yıl...

Allah'dan Ölenlere rahmet, sevdiklerini kaybedenlere sabır ve dayanma gücü, hayata tutunmaya çalışan kardeşlerime selamet diliyorum.

3. çekilen onlarca belgeseli izliyorum.

birbirine benzeyen onlarca hikaye.

doktorlar, aileler, yakınlarını kaybedenler, mühendisler , jeologlar, sivil toplum kuruluşları ...

zonguldak maden işçileri ...

tüm arama kurtarma çalışanlarını, başta maden işçileri olmak üzere tekrar saygıyla hatırlamak gerek.

işçiler canlarını hiçe sayıp, girilmez yerlere domuz damı ve direk vurma yöntemleriyle girip onlarca kişiyi kurtarmaya vesile oldular.

ayrıca tüm şehirlerde özveriyle gönüllü çalışan yüzlerce insan ve bağışçı...

4. 2024 yılın Mayıs ayı gibi Gaziantep'e gitmiştim, dünyalar iyisi hakimimle konuşmuştum. Kendisi her an deprem olacağını hissettiğini söylemişti. Orada yaşanan acıların tarifi mümkün olamaz. Yaşanan acıları tarif etmeye kelimeler kifayetsiz kalır.

5. mekanları cennet olsun

Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri veya çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.
Tamam