Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

ÇOTANAK

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

136 entry 13 konu hiç puanı yok
16.03.2024 22:19 son işlem tarihi takip etme takip et

can sıkıntısını gideren şeyler

Kişiye göre değişir ama ben kitap okuyorum.

Ha kitap okumak da sizi kesmiyorsa kurtlar vadisini izleyebilirsiniz :) Polat'ın kahramanlıkları sizde can sıkıntısı felan bırakmaz :)

03.12.2023 09:17
  1. çadırda uyumak

    Youtube'de Atik'lerin videoları denk gelmişti. Bir kaç videosunu izledim. Herkese göre bir şey değil. Yaban hayatı, süprizlerle doludur ama bu işin meraklıları da var.

     
  2. recep ivedik 7

    Recep İvedik serileri 7. seriye kadar küfürlü serilerdi. 7. seride fazla küfür yoktu ama izlenmese de olurdu. Rahmetli Kemal Sunal'ın filmleri halen izleniyorsa, 40 yıllık hababam sınıfı halen izleniyorsa, günümüzün komedyeni olarak tanıtılan kişilerin kendilerini gözden geçirmesinde fayda var.

     
  3. son başvuru tarihini kaçırmak

    Son başvuru tarihini kaçıran insanlar genellikle plansız yaşayan insanlardır. Planda olmayan bir işin ortaya çıkması neticesinde son tarihin kaçırılmasına hariç; sınav vs. gibi saati çok önceden belirlenip taraflara duyurulan yerlere gitmekte geç kalınması aynı zamanda kişilerin vurdumduymazlığını da ispatlar.

     
  4. çayı şekersiz içebilmek

    Zor bir şey değildir. 2010 yılında bir bıraktım bir daha da içemiyorum. Sadece Türk kahvesini bol şekerli içiyorum.

     
  5. 6 Şubat 2023 Gazineptep ve Maraşta meydan gelen depremler

    Dün akşam, daha önce beraber çalıştığım hakimlerle konuştum, evden battaniyeyi zor aldığını söyledi. Elden bir şey gelmiyor. Allah yardımcıları olsun.