Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

ÇOTANAK

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

136 entry 13 konu hiç puanı yok
16.03.2024 22:19 son işlem tarihi takip etme takip et

ince memed

İki kez okuduğum enfes ötesi seridir. Üçüncü kez okuyacağım ama sakin kafa ile okumak istediğim için işlerin rahatlamasını bekliyorum. Bu seriyi, liseyi bitirmemiş her bireyin okuması lazım. Yaşar Kemal, İnce Memed serisini 32 yılda bitirmiş. O yüzden İnce Memed kitaptan öte bir kaynaktır.

16.03.2024 22:19
  1. Whatsapp'ın masaüstü uygulamasına da görüntülü görüşme özelliğin

    Süper olurdu.

     
  2. vakıfbank güneş sigorta türk telekom

    Devlet Bankalarını tercih etmediğim gibi iştiraklerini de tercih edilmemesi gerektiğine inanıyorum, sebebi ise; karşılıksız krediler.

     
  3. KHK ile Kaboğlu'nun ihraç edilmesi

    Öncelikle şu farkı anlamak lazım: Kanun dediğimiz husus, önce komisyonlara gelir, komisyonlarda pişer, daha sonra meclise gelir, mecliste enine boyuna tartışılır, önergeler verilir, çıkarılacağı yerler olursa oralar çıkartılır, sonra onaylanırsa c.başkanına gider, c.başkanı onaylarsa resmi gazetede yayımlar ve yürürlülüğe girer;ama bu hususun bilinmemesi gayet normal çünkü son yıllarda ülke KHK ile yönelitir hale geldi, KHK'ları meclis değil, bakanlar kurulu çıkartır.

     
  4. daktilo bulunan işyerleri

    Akıllara, artık daktilo mu kaldı sorusunu getiren alettir. Millet artık dokunmatik aletlerle yazıyor, daktilonun sesi insanın kafasını ütülemekten başka bir işe yaramaz, zamanında çok i görmüş;ama günümüz artık bu tür aletlerin kullanılmadığı devir.

     
  5. KHK ile Kaboğlu'nun ihraç edilmesi

    Anayasa hukukçusu olan sn. Kaboğlu'da ihraç edildi.