Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

ÇOTANAK

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

136 entry 13 konu hiç puanı yok
16.03.2024 22:19 son işlem tarihi takip etme takip et

lösev

Maddi gücümün müsade ettiği ölçüde bağış yaparım. Yapılmasını da çevreme tavsiye ediyorum. Ufacık çocukların tedavisine yardımcı olmak bence herşeyin üzerindedir.

08.02.2024 13:25
  1. finlandiya

    Kimse bahsetmemiş, ben bari bahsedeyim; Vakti zamanında Nokia marka telefonlar vardı. Çocukluğumun sona erdiği, gençliğimin başladığı zamanlarda bu telefonlar piyasada olurdu, şimdinin Apple'si, Samsung'u nasılsa o zamanlarda, Nokia o kadar meşhurdu. Hatta hiç unutmuyorum, bundan 12 yıl önce Tirebolu'da Nokia 3310'un fiyatını sormuştum, adam bana fiyatının 250,00-TL olduğunu söylemiştim, bunları neden anlatıyorum, çünkü kibrit kutusu kadar büyüklükte olan Finlandiya, Nokia'nın fikrinin çıktığı ve üreticilerinin o ülkeden olduğu, eğitim sisteminin çok iyi olduğu ülkedir.

     
  2. 686 sayılı KHK

    An itibariyle, Resmi Gazetede okuduğum KHK'dır. Çok sayıda ihraçlar var, çok az sayıda iadeler var. Ayrıca, emekli olup da FETÖ ile bağı olanların rütbelerinin alınmasına ilişkin listede var.

     
  3. ilkokul 3.sınıf öğrencisine icra tebligatı yapılması

    Tebligatı görmeden, icra dosyasını görmeden, yanlış mı ? değil mi ? bilmek yanlış olur;ama her şekilde fiili ehliyeti olmayan birisinin takip hukuku bakımından borçlu olması abes olur.

     
  4. mer'i mevzuat

    uygulanmakta olan mevzuat demektir, mer'i; uygulanmakta olan, geçerli olan gibi anlamlarda kullanılır.

     
  5. chp'li vekilin 1 milyon 200 binlik telefon faturası

    CHP'nin genel başkanı ben olsam, bu faturanın ödeyebildiği kısmını ilgili milletvekiline ödetirdim, kalanını da tüm milletvekillerime eşit şekilde bölüştürürdüm, bu açığımı ortaya çıkartan grubun vekillerini de yakın takibe alır, zamanı geldiğinde de aynısını ona yapardım.