Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

ÇOTANAK

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

136 entry 13 konu hiç puanı yok
16.03.2024 22:19 son işlem tarihi takip etme takip et

kargo ile ürün iadesinde kargo ücretinin alıcıya ait olması

Bu tür kısıtlamalar, alıcılara değil satıcılara zarar verir. Çünkü alıcı A adlı online satış sitesinden değil de B adlı satış sitesinden alır. Yani alternatifini üretebilir. Öte yandan, bu en çok bu konuya yasak getiren kişileri olumsuz etkileyecektir. Çünkü büyük şirketler bu tür işlerle ilgilenmeyeceği için tüketicininin de tercihi bu şirketlere olacaktır. Mesela Amazon bu kısıtlamaları lehine çevirecektir. Ben bu karardan döneceklerini düşünüyorum.

12.12.2023 14:21
  1. ince memed

    İki kez okuduğum enfes ötesi seridir. Üçüncü kez okuyacağım ama sakin kafa ile okumak istediğim için işlerin rahatlamasını bekliyorum. Bu seriyi, liseyi bitirmemiş her bireyin okuması lazım. Yaşar Kemal, İnce Memed serisini 32 yılda bitirmiş. O yüzden İnce Memed kitaptan öte bir kaynaktır.

     
  2. Sözlük moderatörüne öneriler

    Ana sayfada bir yere "sözlükten seçmeler" gibi bir kategori açılarak, sözlükte ilgi gören başlıkların taşınması yapılabilir. Bir de şu var: Bu hususu sitenin teknik ekibine de iletmeyi düşünüyordum ama burada önce yazayım istedim. Düzelmez ise ileteceğim. Başlık açılırken klavyede donmalar meydana geliyor, bundan dolayı da başlıkta harfler eksik çıkıyor.

     
  3. Cuf Cuf Hoca

    Akla ve bilime silah çekilen toplumlarda; üfürükçüler, badeciler, cufcufcular el üstünde tutulur. Yaradan yüce kitabında defalarca "aklınızı kullanın" diyor.

     
  4. lösev

    Maddi gücümün müsade ettiği ölçüde bağış yaparım. Yapılmasını da çevreme tavsiye ediyorum. Ufacık çocukların tedavisine yardımcı olmak bence herşeyin üzerindedir.

     
  5. çeyiz

    Bayanların tercihine saygı duyuyorum ama bu çeyiz denen şeye bayanlar fazla anlam yüklüyor.