Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

ÇOTANAK

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

136 entry 13 konu hiç puanı yok
16.03.2024 22:19 son işlem tarihi takip etme takip et

Sözlük moderatörüne öneriler

Ana sayfada bir yere "sözlükten seçmeler" gibi bir kategori açılarak, sözlükte ilgi gören başlıkların taşınması yapılabilir. Bir de şu var: Bu hususu sitenin teknik ekibine de iletmeyi düşünüyordum ama burada önce yazayım istedim. Düzelmez ise ileteceğim. Başlık açılırken klavyede donmalar meydana geliyor, bundan dolayı da başlıkta harfler eksik çıkıyor.

09.03.2024 20:17
  1. Tarım Bakanlığının GDO'lu 2 gene izin vermesi

    Bu ülkede, adı ile yaptıkları bir biri ile örtüşmediği bazı bakanlıklar vardır, bunlardan birisi de Tarımdır.

     
  2. aile hekimlerinin rapor vermemesi

    Türk milletinde şöyle bir problem var. Raporun (iş göremezlik belgesi) verilme sebebini taşımadıkları halde rapor talebinde bulunuyoruz. Rapor; hasta olan kişiye veya işe gidemeyecek kadar sağlık sorunu olan kişiye, hekemin takdir edeceği gün kadar verilen iş göremezlik belgesidir. Hasta olmadığı halde rapor talebinde bulunan kişi, sahtekarlık yapıyordur. Bu demek değil ki; hasta olana da rapor verilmesin, şayet aile hekimleri gerçekten hasta olmayana rapor vermiyorsa doğrusunu yapıyorlar;ama hasta olduğu halde rapor vermiyorsa o zaman o aile hekiminin neden vermediğini araştırmak lazım.

     
  3. imamın gönül ilişkisi nedeniyle memuriyetten çıkarılması

    Memurlar.Net'te bugün kararı yayımlanmıştır.

     
  4. Gubaz

    Memurlar.Net vasıtasıyla 14 yıldır tanıdığım, benim için çok değerli olan ve çok sevdiğim bir insandır. Benim gibi soru sormaktan çekinmeyen birisinin her sorusuna sabırla cevap verecek kadar da engin gönüllüdür.

     
  5. köprü gişelerinin zamlı ücret almak için yolu kapatması

    O köprü açıldığında davul zurnayla kutlama yapanlar; o köprüyü işletenlerin böyle bir şey yapacağını ön görebilmeliydiler. Özel sektörün her şeyi paradır.