Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

ÇOTANAK

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

136 entry 13 konu hiç puanı yok
16.03.2024 22:19 son işlem tarihi takip etme takip et

Sözlük moderatörüne öneriler

Ana sayfada bir yere "sözlükten seçmeler" gibi bir kategori açılarak, sözlükte ilgi gören başlıkların taşınması yapılabilir. Bir de şu var: Bu hususu sitenin teknik ekibine de iletmeyi düşünüyordum ama burada önce yazayım istedim. Düzelmez ise ileteceğim. Başlık açılırken klavyede donmalar meydana geliyor, bundan dolayı da başlıkta harfler eksik çıkıyor.

09.03.2024 20:17
  1. 38 günlük bebeğe tecavüz eden pislik yaratıklar

    Haber; içeriğinde tüm iğrençlikleri barındırıyor. Böyle insanlara nalet olsun.

    Olay, Van'da olmuş Hürriyet GAzetesinin bugünki haberinde yer alıyor.

     
  2. huzur operasyonu

    Dün akşam yolda giderken karşı şeritte gördüğüm uygulamadır, geçen hafta ben de o uygulamaya takıldım;ama beni aramadılar geç dediler, neye göre geç, neye göre dur seni arayacağız diyorlar anlayamadım.

     
  3. trump'ın 7 ülke vatandaşları için girişleri durdurması

    Darısının bizim ülkemizin başına olmasını temenni ettiğim karardır, temenni ediyorum çünkü; ülkemize giren insanların kim olduklarının net olarak kaydının kuydunun tutulduğuna inanmıyorum, sınırımız yol geçen hanı gibi olmuş.

     
  4. Eli ıslak adamın bilekten tokalaşması

    Tokalaşacağı insanı düşünen, onun elinin ıslanmasını istemeyen zat-ı muhteremdir.

     
  5. Vezir parmağı

    Filmi izlemedim;ama her filmin fragmanında filmin en güzel yerleri gösterilir, dolaysıyla fragman filmin mutlaka izlenilmesini gerektirmez. Burada şunu da belirtmek istiyorum; Mahsun Kırmızıgül'ün dünya görüşü ne olursa olsun bunu bir kenara bırakıyorum;ama son yıllarda yapmış olduğu filmler toplumsal sorunları çok güzel işlemiş olması bakımından enfes olmuştu. Mutluluk, Güneşi Gördüm vs.