Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

ÇOTANAK

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

136 entry 13 konu hiç puanı yok
16.03.2024 22:19 son işlem tarihi takip etme takip et

Sözlük moderatörüne öneriler

Ana sayfada bir yere "sözlükten seçmeler" gibi bir kategori açılarak, sözlükte ilgi gören başlıkların taşınması yapılabilir. Bir de şu var: Bu hususu sitenin teknik ekibine de iletmeyi düşünüyordum ama burada önce yazayım istedim. Düzelmez ise ileteceğim. Başlık açılırken klavyede donmalar meydana geliyor, bundan dolayı da başlıkta harfler eksik çıkıyor.

09.03.2024 20:17
  1. odtü kapatılsın yerine gerçek üniversite kuralım

    Dünya'da üniversite sıralamasına giren üniversitemiz doğru düzgün değilken, ODTÜ'yü karalamaya çalışmak boşunadır. Saçmalıktır. ODTÜ'yü kapatalım demektense, eğitim sistemini nasıl daha işlevsel hale getirelim demek lazımdır.

     
  2. Bayramda otoyol ve köprüler ücretsiz olması

    Köprü ve otoyollardan anlaşılan üçüncü boğaz köprüsü ve körfez köprüsü ile yanlış anlaşımış olabilir, sittin sene bu köprülerin ücretsiz olacağını sanmıyorum.

     
  3. yargı yarın sizi de davet ederse şaşırmayın

    Yahu bu adam böyle yürüyor, yarın öbürgün taraftarı artarsa ben zor durumda kalırım, dur şuna ufaktan ima yollu tehdit savurayım, nasıl olsa her taraf benim elimde, heyy bana bak yarın öbür gün seni birileri çağırırsa şaşırmayasın, bu sözü petegonya genel kurmay başkanı, petegonya da okuyan bir yaşındaki çocuğa söylemiştir. Gerçeklikle alakası yoktur, hayal ürünüdür.

     
  4. yemeksepeti.com

    Kuru ekmekte olsa, dışarıdan yemek yenilmemesi gerektiğini şiddetle savunan birisi olarak, bu tür yemek şirketlerinin sundukları hizmete hep mesafeli davranmışımdır, davranılması gerektiğine de inanıyorum.

     
  5. eyüp sultan

    İstanbul'un Eyüp İlçesine adını vermiş olan türbenin bulunduğu yerdir, ziyaret ettiğimde huzur bulduğum yerdir. Bazen, aklıma gelir tekrar ziyaret ederim.