Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

ÇOTANAK

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

136 entry 13 konu hiç puanı yok
16.03.2024 22:19 son işlem tarihi takip etme takip et

kargo ile ürün iadesinde kargo ücretinin alıcıya ait olması

Bu tür kısıtlamalar, alıcılara değil satıcılara zarar verir. Çünkü alıcı A adlı online satış sitesinden değil de B adlı satış sitesinden alır. Yani alternatifini üretebilir. Öte yandan, bu en çok bu konuya yasak getiren kişileri olumsuz etkileyecektir. Çünkü büyük şirketler bu tür işlerle ilgilenmeyeceği için tüketicininin de tercihi bu şirketlere olacaktır. Mesela Amazon bu kısıtlamaları lehine çevirecektir. Ben bu karardan döneceklerini düşünüyorum.

12.12.2023 14:21
  1. evde para saklayacak en uygun yer

    Ayakkabı kutusu bu iş için biçilmiş kaftandır.

     
  2. istanbulda gezmek

    Bu işin para ile pulla ilgisi yoktur, alacaksınız elinize fotoğraf makinanızı (günümüzde telefon ile bu iş yapılıyor) bir sürü tarihi yerleri gezeceksiniz. Buram buram tarih kokan bu şehir iyi değerlendirilmelidir.

     
  3. sakal tıraşı

    Bazen hergün oluyorum;ama genelde Pazartesi, Çarşamba, Pazar yapıyorum, kış aylarında akşamları olmayı yeğliyorum, hemcinslerime önerim; kış aylarında sabah tıraş olmayınız, zira yüz felci vs. riski altında olabilirsiniz.

     
  4. bekar evi bulaşığı

    Üniv.de iken, elemanların evine giderdim, bulaşık pislik içinde dururdu ondan sonra arkadaşı ile kalanların halini gördüğümden dolayı yalnız kalmayı yeğledim. Ulen ev orası be adam temiz tutsanıza.

     
  5. siz kredi kartı şifresini girerken bakmamaya çalışan görevli

    Kredi kartı, bankamatik kartı gibi kartların ATM'lerden veya pos cihazlarından kullanımı esnasında şifre girerken perdeleme yapmak lazımdır. Hatta, her ATM'Den para çekimi yapmamak lazımdır.