Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Günce_

Bu üye Çaylak

Bu üyenin profil sayfasına git

125 entry 28 konu hiç puanı yok
09.04.2016 20:39 son işlem tarihi takip etme takip et

erotomani

Sanrısal hastalık tiplerinden biridir.Kişinin bir insanın yada insanların kendine deli gibi aşık olduğuna inanması ve bu hezeyanlar karşısında aşık olduğuna inandığı kişiyi araması,zorlaması,takip etmesi şeklinde o kişiyle uğraşması ve rahatsız etmesi ve ciddi zararlar vermesidir..erotomani hastaları aşağılansa da kanıtlar gösterilse de bir türlü inanmak istemez ikna edilemezler.

04.04.2016 22:47
  1. kırmızı buğday

    Cengiz Özkan' ın yorumuyla daha bir güzelleşen türkü.

     
  2. sanal imam

    Sosyal platformlarda dini kendine göre yorumlayan,yeni bir din ortaya çıkarmaya çalışan bilgisiyle değil ön yargısıyla çekinmeden herkesi kafir ilan eden kişi(liksiz)lerdir. İnternet ortamındaki imitasyon ürünlerdir sanal imamlar.

     
  3. maaş kartlarının adamda olması

    Erkek eşine saygısının olmadığına inandığım durumdur.Eşinin maaşının ne kadar olduğunu bilmemekle birlikte kendi maaşından da haberdar olmayan kadınlar tanıyorum.Ben maaşımı çekmem beyim çeker...

     
  4. nazar boncuğu

    Nazarı ve negatif enerjiyi yok ettiğine inanılan Kırıldığı zaman kendine faydası yok sana ne faydası olacak ki dedirten boncuk.Bir inanışa göre de nazardan kırılıyormuş yere düşmekten değil :))

     
  5. Şehirler arası dinlenme tesisleri

    Tesislere yaklaşınca otobüs muavinlerinin çayı kahveyi bol keseden ikram ettikleri,sizlerin cebini kemiren tuvalet parasına karşılık bedava yemek yedikleri yerlerdir. Tekel piyasasının en güzel örneği