Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Eliie

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

321 entry 82 konu hiç puanı yok
03.11.2015 22:23 son işlem tarihi takip etme takip et

iktisadi ve idari bilimler fakültesi

Ülkemizde değeri bilinmeyen fakültedir. Gelişmiş ülkelerde saygın bir yeri vatdır. aöf ve bazı üniversiteler hariç nitelikli zorlu bir eğitimi vardır. Yine kpss alan gibi kaliteli bir sınavı kurum sınavları mülakatları gibi de zorlu bir süreci vardır. En büyük dileğim kim hangi bölümden mezun olursa olsun iibfnin alan sınavı gibi bir sınava girip atanacakları kurumun içinde yazılı ve sözlü mülakata girmeleridir. İibfden istenen yds kpss puanlarının da diğer bölümlerden istenmesi akı karayı ortaya çıkaracaktır.

05.03.2015 13:40
  1. türk telekom

    Rami ASLAN gibi sevimli mi sevimli bir CEO'su vardır. Şu an % 55'i Oger Telecom kiralıktır. Hesaplamalara göre 2026 da devlete devredilecektir. Daha iyisi yapılana kadar ülkemizin lider telekomünikasyon şirketidir.

     
  2. alttan çıtçıtlı body

    bana hep itici gelen iç giysi

     
  3. 50'li yaşlardaki bekar kadın

    Bir kaç evlilik yapıp mutluluğu yakalayamamış ya da taliplerini beğenmeye beğenmeye evlenememiş ya da evliliği hiç düşünmemiş kişidir.

     
  4. muhalefetin iktidar olmasi

    Biraz da onları deneyelim dedirten durum. Siyaset siyasetten başka herşeye benzediği için a partisinin b partisinden farkının kalmadığı günümüzde milletvekilleri ki gün aşırı mecliste tekme yumruk küfür gibi basit davranışlar içerisindeyken ha muhalefet ha hükümet ikisininde bir birbirimden arta kalan yanı yok. Millet bi tokatlasa da hepsini kendilerime çeki düzen verseler ! Böyle vekil mi olur anasıfını öğrencisi bile iletişimde daha başarılı

     
  5. bir ülkenin geri kalmış olduğunu anlamanın yolları

    Dünya da aslında gelişmekte olan ülke kavramı bir nevi afferimle pışpışlayarak motive etme çabası gibidir. Dünyada gelişmiş ülke ve az gelişmiş ülke vardır. Kişi başına gelirin düşük olması, gsyh içinde tarım payının yüksek olması, beşeri sermayenin yaratılmamış olması, emek yoğun teknolojinin tercih edilmesi, gelir dağılımının bozuk olması, dış ticaretin dışa bağımlı olması, alt yapı yatırımlarının yetersizliği ve tabi ki teknolojik bilgi eksikliği ve verim düşüklüğüdür. az gelişmiş( gelişmekte olan ) ülkelerin temel ekonomik özellikleridir bu şekilde sıralanabilir. Çok çok uzak ülkeleri incelemeye gerek yok Ülkemizi incelediğimizde gerçekleri çok net görebiliriz. Bu bağlamda efenim ülkemizde Bol yatırım sapmalı, kısır döngülü, bağımlı, ikiliklerle dolu durumlarla karşılaşırız. Süper güç olduğumuza inanların da azıcık iktisat büyüme kalkınma vs vs dersi filan almaları gerektiğini düşünüyorum tabi olaylara gelişmelere tek bir açıdan bakarak devam edeceklerse o derslerinde işe yaramayacağı kesindir.