Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Ş@h-in

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

146 entry 21 konu hiç puanı yok
13.02.2015 17:20 son işlem tarihi takip etme takip et

cnn türk

akif Beki'nin olmaması gerektiğini düşündüğüm kanal. akif beki a haber ya da 24'e..

5N-1K hala özlenmektedir.

07.02.2015 21:06
  1. ibrahim saraçoğlu

    ömrünü bitkilerin ve insanın kimyasını anlamaya adamış, bundan yola çıkarak da neredeyse tüm hastalıklara alternatif kürleriyle çare geliştirmiş, Kuran'dan yola çıkarak kendine yol ve yöntemler oluşturmuş, son günlerde cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanlığı ile anılan, hafta sonları trt Diyanet'te 10.30 eşsiz bilgiler sunan, din ve bilimi birleştirmiş profesör, ömrünün çoğu laboratuvarda geçen bilim adamı...

     
  2. Euroleague

    Efes'in gediklisi olduğu lig. galiba son 3 yıldır thy'nin sponsorluğunda oynanıyor maçlar. bir Litvanya takımıyla efes ya da macabi'nin maçı kalp ritminizi tavan yaptırır, tabii kapitalizm şifresini açmışsa. kahrolsun şifreli yayın.

     
  3. mehmet barlas

    rakı ve sigaranın neden olduğunu düşündüğüm ses tonuyla kulak tırmalayan ve uzun süre dinlemelerde kronik rahatsızlıklara neden olabilen, güçlüyü haklı çıkarmakla uğraşan, güçlü tarafından "gel beri" bile denmeyen, eşiyle tek kelime bile ayrı bir şey düşünmeyen, tipik gazeteci profili.

     
  4. giresun

    türkiyede en uzun ömür ortalamasının (76,6 olması lazım) tutturulduğu, halkın bunu fındığa ve çalışmaya bağladığı şehir.

     
  5. Coca Cola

    bir eczacının, baş ağrısını tedavi etmek amacıyla insanlığın başına bela ettiği, bizim milletin filistin-israil geriliminde "kola içmeyi protesto ediyorum artık fanta içeceğim" dediği asidik içecek.