Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Ş@h-in

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

146 entry 21 konu hiç puanı yok
13.02.2015 17:20 son işlem tarihi takip etme takip et

cnn türk

akif Beki'nin olmaması gerektiğini düşündüğüm kanal. akif beki a haber ya da 24'e..

5N-1K hala özlenmektedir.

07.02.2015 21:06
  1. yalnızız

    Amerikalıların da ilgiyle okuduğunu öğrendiğim, sonunu belki 5 defa tekrar tekrar okuduğum, içinde her okuyanın kendini bulabileceği peyami safa romanı.

     
    (Bkz: peyami safa)
  2. telefonu çaldırıp kapatmak

    Avrupa da ilk sırada olduğumuz bir konu var: telefonda konuşmak. ayda yanılmıyorsam 400 dakikaya yakın konuşan bir milletin mensubu olmaktan gurur mu duymalıyım bilmiyorum ama 400 dk ne konuşulur aklım almıyor.

    400 dk yı bitirenlerin kullandığı yöntemler arasındadır sevgili başlığımız.

     
    (Bkz: milleti eleştirip aynısını kendi yapan insanlar)(Bkz: telefon)(Bkz: sohbet)
  3. reklam mesaj ve mailleri

    telefonunuza en olmadık zamanda gönderirler, ya size çok özel bir kredi hazırlamışlardır ya da bedava digitürk filan kazanmışsınız. mail adresini bir yere yazmaya korkarsınız, posta kutunuz firmaların abuk subuk reklamlarıyla dolar.

    bunlar içinde en uyuz olduğum kredi kartlarınınkidir. neymiş efendim 10 gün içinde 5. 100 TL lik market alışverişime 30 lira puan veriyormuş. harcamazsam 3 gün içinde de siliniyormuş puan. mantığa bak. vereceksen adam gibi ver puanını reklamın reklam olsun, yok önce 500 lira alıp 30 lira vereceksen bunu anlatacak söz bile yok.

    bir de bunlar içinde en belalısı var ki sormayın: digitürk.. yanılıp, yenilip telefon numaranızı vermişseniz digitürk' daha kurtuluşunuz yoktur. ne iş yerinde, ne yemekte, ne tuvalette ne de banyoda olmanıza bakmadan ipini koparmışçasına aralar. belgeselden çok reklam yayınladıkları belgesel kanallarını size bedava vermek için yapacakları şeylerin hayalinizde bile yeri yoktur...

    digitürk'ten azıcık geri kalanlar ise Vakıfbank, İşbank, paraf, hepsiburada, hızlıal, kliksa...

     
    (Bkz: digitürk)(Bkz: reklam)
  4. sürekli dini motiflerle konuşmak

    din, 3. dünya toplumlarında rahatlıkla uyuşturucu güç olarak kullanılabilirken gelişmiş toplumlarda daha da güçlenmek, ilerlemek, gelişmek için ivme arttırıcı bir güçtür zannımca. dolayısıyla tüccar "abdestimle konuşuyorum" diye başlıyor, esnaf "namazdan şimdi geldim" diyor..

     
  5. öğretmen maaşı

    dünyada kalkınmış ülkelere baktığımızda tek ortak nokta görürüz: eğitime ve eğitimciye önem vermek. ayda 2000 lira ile eğitimi bundan daha fazla geliştiremezsiniz. dünyada son sıralarda olduğumuz bir konu başlığıdır öğretmen maaşları...

     
    (Bkz: eğitim sistemi)(Bkz: okul)