Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

tanrınınkırbaci

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

47 entry 6 konu hiç puanı yok
28.02.2017 18:20 son işlem tarihi takip etme takip et

türk milliyetçileri hayır diyor

Meşhur demokrat(gülücük) sol Kesimin Mhp li seçmen üzerindeki oyunudur. Hiç bir ülkücü milliyetçi Mhp li liderinin izinden ayrılmaz. ocaksız Mhp olamaz keza parti yönetimininin büyük çoğunluğu değerli milletvekilleri dahil bu ocaklarda yetişmiş şahsiyetlerdir. Kanımca hayır diyen ülkücü görünümlülerin hangi karanlık odaklara hizmet ettikleri Mhp yi neden bukadar ayrıştırmaya çalıştıkları araştırılmalıdır diye düşündüren başlık.

19.02.2017 23:16
  1. hız cezalarını özel sektörün kesmesi

    akvaryumdan balık avlamaya benzer trajikomik bir memleket manzarası

     
  2. hayatın sorduğu sorular

    daha yeni başlıyoruz kardeş hazırmısın ?

     
  3. torpilli insanlara güvenlik soruşturması

    hangi kurum, kuruluşveya hangi amir müdür başkan daha sınava dahi girmemiş kişiyi soruşturmaya TEK başına tabii tutar neyden bahsettiğin anlaşılmamakla birlikte fazlaca bilmiş olmanda can sıkıcı. Adalet bakanlığı için konuşayım bazı alımlarda kazananlar değilde başvuranlara dahi soruşturma işlemi yapılıyor. bahsettiğim soruşturma emniyet soruşturması bunun bide ikinci aşaması olan istihbarat soruşturması var. Emniyet soruşturmasında illa ki kapına polis gelicek diye bir kural kaide yok bazı kişilerin meskun mahalinde veya bağlı bulunduğu mahalle muhtarlığında adres tespiti yapıldığı doğrudur fakat bu durum herkez için gecerli değildir. emniyetin elinde kişi hakkında yeterli ve tatmin edici bilgi mevcut ise kapına kimsenin gelmesine de gerek yoktur ! bilmem anlatabildim mi. Bahsettiğin gibi alacakları adamlar belli ama formaliteden bir sınav yapıyolar alacakları kişilere de soruşturma yapıyorlar diye birşey yok. buralarda bu konuda fazla ağlayıp kendini küçük ve komik duruma düşürme ;)

     
  4. Kavgaya polis çağırıp göz altına alınmak

    Evet saygıdeğer sözlük sakinleri bu bahtsız bedevi ben oluyorum, şöyleki ;) bir zamanlar Muğlanın ender güzelliklerinden biri olan ilçede adı lazım değil yerel bir televizyon kanalında yayın yönetmenliği yapmaktaydım, güzel günler birbirini kovalıyordu taa ki bir gencin babası olduğunu öğrendiğim kişiyi iskele benzeri bir yerde öldürürcesine dövdüğünü gördüğüm ana kadar. Her vatandaş gibi bizde üzerimize düşeni yapmak için kavgayı ayırmaya çalışsak ta bıçak ve envai çeşit kesici delici aleti farkedince bu mukaddes görevimizi kolluk kuvvetlerine bırakma kararı alarak samsung galaxy s3 mini markalı ekranı kırık telefonumla 155 i çevirip olayı sakin bir şekilde anlatarak adresi verdim ve heyecanlı gözlerle adamın azının burnunun dağılmasını ve hatta kaba etten bıçaklanmasını izledim. Değerli kolluk kuvvetlerimiz 33 dakika da olay yerine intikal ettiler. ( emniyet müdürlüğü olay mahaline 250 mt mesafe) bi gelişleri var sanırsın Muğla ceneviz lilerin eline geçmiş bizimkiler tekrar fetih çalışmalarına başlamış, siren sesini duyan dayak yiyen babanın diğer evlatları ve beraberindekiler hemen yanlarında bulunan tekneyle ege denizin engin maviliklerine doğru olay yerinden uzaklaştılar doğal olarak bizde dik başlılığımız ve gençlikten aldığımız yetkiyle gelen ekibin amirine ''nerde kaldınız abi adamlar birbirlerini öldürdüler'' diyerekten görevimizi yerine getirmiş olmanın gruru ve gereksiz delikanlılıkla çıkıştık :) ve sonrası daha müthiş; heybetli amirin elinde bir metrelik bir jop beni işaret ederek alın bunu diyerek direktif vermesi ve sonrasında ekip aracının arkasında soluğu nezarette almam 12 saat nezarette kalmam ve yargılama süreci( görevli memura mukavemet-hakaret-görevi yaptırmama-tehdit-basit yaralama ) ve nihayet 2 buçuk sene sonra bugünlerde benim beraatim ve amir beylerin aldığı yüksek cezalarla dosyanın kapanmış olması durumu :)

     
  5. kuru milliyetçilik

    Vatan sevgisini dilinde olan şahısların konuşmalarıdır. samimiyetsizdir.