Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

tanrınınkırbaci

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

47 entry 6 konu hiç puanı yok
28.02.2017 18:20 son işlem tarihi takip etme takip et

yanlamak

Allahın cezası bir türlü toplatılmayan Şahin doğan serçe bilimum kuş serilerinin 18-25 yaş arası kenar mahalle gençliğinin eline geçerek abartı egzosla taçlandırılıp gece yarısı bütün mahallenin uyandırıldığı eylemdir.

not: pusudayım birini havalı tüfekle vurcam artık başka çözüm yolum kalmadı.

28.02.2017 18:20
  1. kılıçdaroğlu'nun başı için evet

    Anlamın doğru, usulün yanlış olduğu bir ifadedir.

     
  2. barış manço

    ''anadolu rock'' ın kurucusu varsayılan diğer bir adı ''yeleli bozkurt'' olan tüm türk milletinin sevgiyle kucakladığı duayen sanatçı. mekanı cennet olsun.

     
  3. Hakim Savcı zammının bir Adalet personeli maaşından fazla olması

    gündemde olan ve müdürlerin haricindeki katip-ikm-mübaşirlerin aldıkları net maaştan 200 lira daha yüksek olan zam oranıdır. düşüncesizdir, eşitlik ilkesine aykırıdır. Çok sessiz olan adalet personeline siz susmaya devam edin demektir. zabıt katiplerinin hafta sonu adliyere gidip çalıştıklarını infaz koruma memurlarının türlü suçluyla yan yana 25 yıl geçirip kelle koltukta gezip genel idari hizmet sınıfında yer almalarını mübaşirlerin 2200 lira maaşla sürünüp odacılık yaptıklarını söylememize zaten gerek yok...

     
  4. chp'nin aym'ye gitmesi

    bir cehape klasiğidir halktan başka her yere gider. aym den sonra gerekirse kuzey ırak, kandil, almanya , belçika ve hatta abd ye de gidebilme ihtimali vardır

     
  5. pislik yapmak

    toplu taşımada bir haftadır giyindiği terli gömleğiyle yanıma oturan dayının yaptığıdır Çekilmezdir Allah belasını versindir.