Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

tanrınınkırbaci

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

47 entry 6 konu hiç puanı yok
28.02.2017 18:20 son işlem tarihi takip etme takip et

nihat doğan'ın müsteşara haddini bil lan demesi

Adalet perspenli okadar kimsesiz ki nihat doğan denen ne idüğü belirsiz bir salyangoz dahi dalga geçiyor yazık ççooookkkkkk yazık ! dediğim durumdur.

28.02.2017 18:16
  1. yanlamak

    Allahın cezası bir türlü toplatılmayan Şahin doğan serçe bilimum kuş serilerinin 18-25 yaş arası kenar mahalle gençliğinin eline geçerek abartı egzosla taçlandırılıp gece yarısı bütün mahallenin uyandırıldığı eylemdir.

    not: pusudayım birini havalı tüfekle vurcam artık başka çözüm yolum kalmadı.

     
  2. nihat doğan'ın müsteşara haddini bil lan demesi

    Adalet perspenli okadar kimsesiz ki nihat doğan denen ne idüğü belirsiz bir salyangoz dahi dalga geçiyor yazık ççooookkkkkk yazık ! dediğim durumdur.

     
  3. sinyali dönmeden hemen önce veren şoför

    durdurulup sinyal kolunu kırıp azına sokmalık şofördür

     
  4. türk milliyetçileri hayır diyor

    Meşhur demokrat(gülücük) sol Kesimin Mhp li seçmen üzerindeki oyunudur. Hiç bir ülkücü milliyetçi Mhp li liderinin izinden ayrılmaz. ocaksız Mhp olamaz keza parti yönetimininin büyük çoğunluğu değerli milletvekilleri dahil bu ocaklarda yetişmiş şahsiyetlerdir. Kanımca hayır diyen ülkücü görünümlülerin hangi karanlık odaklara hizmet ettikleri Mhp yi neden bukadar ayrıştırmaya çalıştıkları araştırılmalıdır diye düşündüren başlık.

     
  5. Savaş helikopterinin otoyola inip adres sorması

    İçinde bulunduğumuz günlerde haber proğramlarında kendine yer bulmuş klasik bir türk macerasıdır efenim. Şöyleki Büyük büyük atalarımızın geldiği yer olan orta asyanın bağrında Kazakistan kırsalında silahlı kuvvetler bir tatbikat yapar. Bu tatbikatın amacı ise olumsuz koşullarda radar ve elektronik sistemler olmadan hava araçlarıyla yön tayin edebilmedir. Tabii sınır tanımaz bozkırın bağrında yetişmiş yağız ve genç delikanlı kazak pilotumuz hiç böyle işlere kafa yormayıp işi kolay yoldan çözmeye çalışmıştır ve dünya gündeminde kendine tebessümle yer bulmuştur.Ayrıca Kendilerine güzel ülkemizde de '' Türk heryerde Türk '' dedirttiği için teşekkürü bir borç biliriz.