Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

tanrınınkırbaci

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

47 entry 6 konu hiç puanı yok
28.02.2017 18:20 son işlem tarihi takip etme takip et

türk milliyetçileri hayır diyor

Meşhur demokrat(gülücük) sol Kesimin Mhp li seçmen üzerindeki oyunudur. Hiç bir ülkücü milliyetçi Mhp li liderinin izinden ayrılmaz. ocaksız Mhp olamaz keza parti yönetimininin büyük çoğunluğu değerli milletvekilleri dahil bu ocaklarda yetişmiş şahsiyetlerdir. Kanımca hayır diyen ülkücü görünümlülerin hangi karanlık odaklara hizmet ettikleri Mhp yi neden bukadar ayrıştırmaya çalıştıkları araştırılmalıdır diye düşündüren başlık.

19.02.2017 23:16
  1. işine gelmeyen başlıkları görmeyen yazar

    herşeyi bilmeyen bildiğini yazmak zorunda olmayan belki sadece okumayı seven ve keyfinin istediği konuda konuşan yazardır

     
  2. Memurlar.net sozlugun ilgi cekmemesi

    editörlerin zamanlarının olmaması

     
  3. nasıl bir konu açsam da herkes yazsa düşüncesi

    ''ne dükkanı açsam kısa zamanda köşelik olurum '' düşüncesiyle ölümüne kapışan düşüncedir. bunları düşünen kişilerinde aynı kişiler olma ihtimali yüksektir.

     
  4. yeni açılan infaz koruma ve güvenlik'bölümü

    Onlarca Adalet mezununun işsiz gezdiği güzel ülkemde adalet sistemine ve öğrencilerin gelceklerine vurulmuş bir baltadır. mezunları muhtemelen İnfaz ve Koruma memuru olur. okula giriş şartları arasında boy kilo endeksi hesaplama, adli arşiv sicil kaydı ve güvenlik soruşturması yaptırma şartının da olması gerektiğini düşündüğüm gereksiz bir bölüm ;)

    cezaevi idaresi ve infaz hukuku dersi 4 kredi olarak adalet meslek yüksek okullarının örgün öğretimlerinde zaten okutuluyor bunlara ek olarak ceza hukuku, ceza usül hukuku, anayasa hukuku gibi bir çok ders ve temel eğitim veriliyor. bu bölüm mezunlarına kpss den 80 i geçme garantisi de vermediği sürece bom boş bi bölüm olarak yoluna devam ecektir.

    Özetle öğrencilere boş bir gelecek vaadetmekten başka hiç bir işe yaramayacak bölümdür.

     
  5. memurlar netsözlük

    üzerinde daha çok çalışılması daha sağlam yazarların seçilip emek verilmesi gereken emek verildiği taktirde ülkede gündem yaratma etkisi olabileceğini düşündüğüm sözlüktür garibandır, kimsesizdir tek tabancadır