Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

tanrınınkırbaci

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

47 entry 6 konu hiç puanı yok
28.02.2017 18:20 son işlem tarihi takip etme takip et

Savaş helikopterinin otoyola inip adres sorması

İçinde bulunduğumuz günlerde haber proğramlarında kendine yer bulmuş klasik bir türk macerasıdır efenim. Şöyleki Büyük büyük atalarımızın geldiği yer olan orta asyanın bağrında Kazakistan kırsalında silahlı kuvvetler bir tatbikat yapar. Bu tatbikatın amacı ise olumsuz koşullarda radar ve elektronik sistemler olmadan hava araçlarıyla yön tayin edebilmedir. Tabii sınır tanımaz bozkırın bağrında yetişmiş yağız ve genç delikanlı kazak pilotumuz hiç böyle işlere kafa yormayıp işi kolay yoldan çözmeye çalışmıştır ve dünya gündeminde kendine tebessümle yer bulmuştur.Ayrıca Kendilerine güzel ülkemizde de '' Türk heryerde Türk '' dedirttiği için teşekkürü bir borç biliriz.

17.02.2017 22:59
  1. çok gezen mi çok okuyan mı

    gezsende boş okusan da boş anlamadıktan sonra diye düşündüğüm önermedir

     
  2. iyiler mutlaka kazanır

    yaş ilerleyip fani bedenimiz de çizgiler belirmeye başladıkça anladığım yaşam felsefemdir kendimce devamı da Allah herkezin gönlüne göre versindir...

     
  3. chplilerin yine yeniden akşener desteği

    bir zamanların devşirme dyp li içişleri bakanı Akşenerin hangi odaklara hizmet ettiği derinlemesine araştırılmalı ve hatta yargılanmalı dediğim başlıktır.

     
  4. İnşirah suresi

    Tüm sıkıntı ve dertlerden kurtulmak için okunacak en mükemmel surelerden biridir. Mekke de inmiştir 8 ayetten oluşur... bu gariban yazarı da zamanında bir çok derdinden kurtarmıştır.

     
  5. evde para saklayacak en uygun yer

    limitini doldurmuş, pc masasının en üstüne terkedilmiş emektar eski kartuşlu yazıcının içidir kimsenin aklına gelmez:)