Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

IV-Murat

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

102 entry 27 konu hiç puanı yok
07.02.2023 15:26 son işlem tarihi takip etme takip et

insan neden bağırır

haklıdır bağırır

23.11.2022 22:36
  1. Yüzen çiftlik

    yer sıkıntısı içinde ve deniz seviyesinin altında olan hollandanın geliştirdiği proje. adamlar yapıyor çalışıyor. Türkiye de de bunlar olabilir mesela balık çiflikleri dalyanlar. Ayrıca Türkiye bir sürü hazine arazileri var. ver vatandaşa kira karşılığında efendim boş durmasın. Bu kapsam da devletin vergileri düşürücü maliyetleri azaltıcı eylem ve işlerde bulunursa Üretim artar. Sat yutdışına..

     
  2. Para,mal satın alırken kazanılması

    paranın çokluğu önemli değildir Bereketinden oluşan durumdur

     
  3. üzümün kilosunu 8 liradan satılması

    milletinin derdinin ne olduğunu gösteren cevap

     
  4. meb'in 1.7 milyon tazminat ödemeye mahkum edilmesi

    sağlık gittikten sonra neye yarar dediğim haber. Bu delikanlıya hakaret etmeden, bağırmadan, çağırmadan, kızmadan, kalbini kırmadan incitmeden tatlı ve yumuşak bir dille hitap edilebilirlerdi öğretmen ve idareciler.Neresinden tutsak elimizde kalıcak.

     
  5. Profesörlerin kovid-19 aşısı olmak istememesi

    korkmasıdır. İşine gelmemesi.

    Sunucu sorar HOCALAR AŞI OLACAK MI?

    Prof. Dr. Serhat Ünal: Bu tracking bir soru. Ben yaptırmayacağım, benim neden yaptırmayacağımı tahmin edersiniz. Ben 6. ayındayım. 1/30 antikorum var. Ben de henüz antikorlar hala bitmedi. ben bilim dünyası için umudum.

    Prof. Dr. Murat Akova: Ben de geçirdim. Ben asemptomatik geçirdim. Benim vücudum antikor üretmiyor. Ben hastalığa karşı bağışıkmıyım değilmiyim bilmiyorum. Serhat hocayla ikimizin yaş sınırı da var. Biz yaş sınırından da kaybediyoruz.

    Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran "Ben bilim adamları ne derse onu yaparım" dedi ama "aşı olurum" diyemedi.