1 2 3 4 5 6 7 8

IV-Murat

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

102 entry 27 konu hiç puanı yok
07.02.2023 15:26 son işlem tarihi takip etme takip et

2022 FIFA Dünya Kupası Katar

2. ci süprizin olmasıyla heyecan olan turnuvadır.

evet Almanya - japonya karşılaşmasıdır. Baya ilginç maç oldu almanya bana göre iyi oynadı ama 2. ci yoruldu mu ne? sonuç japonya dünya devi Almanyayı yenmiştir.

bana göre favori takımın karşısındaki herhangibir takımı hafife almamalıdır.

GELELİM BELÇİKA kana da maçına, golü atan bir fenerbaheli batshuai olaması ayrıca sevindirmiştir. malum valecia 2 gol atmıştı. Bakalım turnuva devam ediyor ne olacak. bu maçı şansa gol anında denk gelmem oldu.

İspanya kostarika maçı da 7-0 bitti baya farklı maç olmuş. olmuş diyorum seyredemedim. Maalesef maç için yorum yapamayacağım.

ama

spiker bir laf etmiş 7-0 dan sonra akıllara bir beşiktaş maglubiyeti gelmiş:) ben başka şey anlamıştım milli takım filan neyse

24.11.2022 08:37
  1. müze kartı

    Kullanıcısı tarafından bir yıl boyunca sınırsız bir şekilde kullanım imkanı sağlayan bir karttır. Müze kart sayesinde Türkiye'deki 300'ü aşkın müze ve örenyerini ücretsiz olarak gezebilirsiniz. aVANTAJLARI ÇOKTUR KİMİ ZAMAN kuyruğa girmeden ören yerine girebiliyorsunuz. Pahalı girişlerde ucuz kart. nasıl ama sloganım

     
  2. didim

    muhteşem kumsalı olan yerlerden bir tanesidir. gezilecek çok şey olan tatil beldelerin başında gelir. 1ci sınıftır. kalitelidir. apollon tapınağı müthiştir.

     
  3. vahşetin çağrısı

    Amerikalı Jack London tarafından yazılmış bir romandır.

     
  4. bugün olsa tarikata yine giderim

    kafayı yiyeceğime olanak sağlayan söz. ya kardeş tarikat ile allah arasında nasıl bir bağlantın var. Allah şu şu tarikatlar vardır. birine girebilirsiniz mi demiş.

    Ya kardeş bir tane kitap var o da Kuranı kerim, her peygamberi kabul EDİYORUZ ama Hz Muhammet (sav) peygamberimizdir diyoruz. Bunun için tarikata ihtiyacın var mı?

    Pekala tarikattan dolayı başına bir hal geldi de hala böyle sözler niye...

     
  5. telefonuna kılıf takıp,kendisine maske takmayan sürücü

    kafadan rahatsız sürücü. emniyet müdürü cezasını vermiş

     

 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri veya çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.
Tamam