Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

IV-Murat

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

102 entry 27 konu hiç puanı yok
07.02.2023 15:26 son işlem tarihi takip etme takip et

Oyuncağı elinden alınınca üzülen bir kedi

duygusal kedidir.

23.11.2022 22:46
  1. coronavirüs bilim kurulu üyesinin coronaya yakalanması

    Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ahmet Demircan'ın koronavirüse yakalanmasıdır. trajı komiktir. ne diyeyim ben. ne edeyim ben şimdi. geçmiş olsun.

     
  2. İnto the wild

    izlenmesi gereken insanın derinden etkileyen bir film "Ben estetik düşkünü yalnız bir gezginim." repliği vardır. Düşündürür seni.

     
  3. 15 dk farkla şehit sayılmaması

    polisin sahipsiz olduğunu gösteren başlık.

    vay anasını arkadaş ya.. arkadaş polisin yasasında zaten 7/24 saat vazife demektir. bu rahmetli oraya/kazaya süs için gitmedi. bir göreve intikal etti. Ve orada rahmetli (şehit) oldu. mesela çok aleni bir şey olsa mesela... kendisi "izindeyken" başına bir hal gelseydi veya olmaması gereken bir ilçede iken başına bir hal gelseydi... vb vb neyse... burada bir göreve gidiyor. Bakın "Görev almak üzere" yazıyorsunuz bunu da devlet kurumu SGK yazıyor. Görev almak... yahu.. servis aracı diye de bir saçmalık uydurdunuz ona da şunu söyleyeyim diyelim ki servis aracı yok veya bozuldu ne olacaktı... bazen bu kurumları ve çalışanları anlamak mümkün değil...

     
  4. halk pazarı

    Hertürlü yaş sebze ve meyvenin üretici olmayanlar tarafından perakende satışının yapıldığı, belediye tarafından kurulan yer. semt pazarı da denebilir.

     
    (Bkz: Semt pazarı)
  5. millet müzesi

    Miletos. Küçük bir müze. İçindeki eserler güzel. Özel eserler ve detaylı anlatımları mevcut. Bahçesindeki eseleri bile ilgi çekicidir. Müze kartınızı unutmayın.

     
    (Bkz: müze kartı)