Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

1250 liraya satılan kütük

paylaş araştır

 

  1. yaklaşık 10 yıl kadar önce uzun süre gündem olmuş ve geyiği dönmüş kütüktür.

    ünlü bir mağazalar zincirimizin etiketleyip satışa sunduğu özel bir üründü. üzerinde taşlaşmış kütük yazıyor. belki de bir fosil türüydü, "anlayamazsınız"(!) .

    görünce " yaparım ki ben bunu " diyebileceğiniz ürünlerden.

    satıldı mı , satılmadıysa nereye koydular, kaça mal olmuştu, kendilerine kütüğü veren adam hala satışlarına devam ediyor mu , hangi işlevi için satılıyordu ?

    bütün bu sorular kafamızda netleşememişti oysa.

    neyse akıbetini takip ettim. indirime girmiş sonra. 945 tl ye kadar düşmüş. ayrıca kullanım amacı da açıklanmışmış. tabure olarak satılıyormuş.

    çok zenginiz haberimiz yok. bizim buralarda onlara goc diyoruz ve köylerde evin dışında üzerlerine oturuyoruz. :) vernik falan da atmıyoruz. zamanla yosun tutuyorlar.

    satın alanı da merak ediyorum . arabaya kadar uşak mı taşımış ? yoksa kucağına alıp göstere göstere avm den dışarı mı çıkmış ?

    sonradan 750 tl ye düşmüş.

    yalnız bir yorum beni benden aldı.

    bizim yaşadığımız evlerde değil farklı evlerde şık dururmuş.

    " evde çocuk odası gördüm. bir şey değil, çocuğunu odada kaybetsen arama ekibi kurmadan bulamazsın " demiş. :)

    neyse aynı kütük mü bilmiyorum bir süre sonra 380 tl ye düşmüş. belki bu kütük değil odundur neyse fazla kurcalamayayım.

     
  2. beymen'in sitesinde gayet ucuz olacak vasat kütük.

    spoiler

    kütüğü yine sobada yakarsın zor durumda kalırsan. tabi lüks bir ısınma yöntemi olur da yine işe yarar yani. adamlar wc terliğini 10 bin tl'ye, pazarda 20-30tl'ye alacağın 6'lı bardak setini 12 bin tl'ye, küllüğü 9 bin 500 tl'ye, gümüş kaplama (gümüş bile değil, sadece kaplama) kürdan setini 800 tl'ye satıyor. en ucuz olabilecek şeyleri aratıp yazdım, eminim çok daha pahalı ürünler de vardır.

    tabi şakası bir yana, bu tür ürünler herhangi bir ürünün fiyatını sorma gereği duymadan alacak kadar zengin insanlar için üretilen, statü göstergesi sayılan ürünler. kimse o kütüğü veya yukarıdaki kürdan setini diğerlerinden daha işlevli olduğundan o parayı hak ettiğini düşünüp almıyor, "alabildiği" için alıyor.

     
  3. Bir üstteki yorumu okuyunca aklıma gelen:

    Bu ürünlerle dolu bir evde hizmetçi olarak görev yapsaydım bir sonraki hedef olarak NASA'yı gözüme kestirirdim gibime geliyor. Bu kadar ihtimamlı ve hassas çalışmadan sonra kesinlikle de işe kabul edilirdim.

    Bir bardak kırdın, gitti o ayki maaş.

     
  4. Memlekette artık düzgün esnafa rast gelmek zor. ondan sebep uzak durmak gerekir dediğim durum.

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.