Türkiye'nin memur portalı |
Oturum aç Üye ol Parolamı unuttum |
1 haziran itibariyle kamu personellerinin normal çalışmalarına geri dönmesi, iller arası seyahat yasaklarının tamamının kaldırılması, cafeler,restoranlar,kıraathaneler,çay bahçeleri,plajlar,milli parklar gibi yerlerin açılması, kreş ve gündüz bakımevlerinin açılması ile artık tamamen normalleşeceğimizin düşünüldüğü yeni uygulamalardır.
her gün 1000 üstü vaka gelirken umarım erken olmaz dedirtmiştir. bu arada nargile cafelerin ne günahı var onu anlamadım. -gülücük- kıraathanelerin önü duman altı olmayacak sanki.
koronavirüsten dolayı konulan bir çok yasak konusunda 1 haziran tarihinden itibaren esnetmeye gidilmesidir. bence erken alınmış bir karar olmakla beraber vakalar iyice düşmedikçe risk devam etmektedir. her şey serbest diye vatandaş dışarıdaki eski yaşantısına çekinmeden devam eder ve bu da sönmüş olan virüsü tetikler.
Geçen seneki 1 Haziranı hatırlamadığım gibi şükürler olsun ki pek çok şeyi artık hatırlamadığımı fark ettiğim durum.
Ben istedim bir göz Allah verdi iki göz.
yüreğime öküz gibi oturan şeyler bile gitmiş.
en azından sadece gittiklerini hatırlıyorum. :) :)
Acaba korona geçirdim de benimki beynime mi yerleşti ?
Antikor testi yapılıyormuş. Gidip bir baktırsam aşı olmadan.
bugün herkesin beklediği haberdir
geçen yıl bu zamanlar da aynı konuyu işlemişiz ve 1 yılda değişen hiç bir şey olmamış:)
İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2024 MN Yazılım |