1 2 3 4 5 6 7 8

boztaş58

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

12 entry 2 konu hiç puanı yok
10.08.2021 08:52 son işlem tarihi takip etme takip et

mehmet ceyhan

Ülkemizin yetiştirdiği saygın bilim insanlarından biridir. Pandemi döneminde olayı analamamda büyük katkısı oldu bende. Allah uzun ömürler versin.

03.07.2021 23:36
  1. turkovac

    Lancet,Necm gibi saygın tıp dergilerinde etkinlik ve güvenilirlik çalışmasının yayımlanmasını beklediğim aşımızdır. Umarım başarılı olur ama insanlarımızın bu aşıyı beklemeden mevcut aşılardan birini seçip toplumsal bağışıklığa katkı vermeleri gerekiyor.

     
  2. zayıflamak ama kilo verememek

    toksinlerinden arınmış fazla biriken sıvıyı atmışssındır,biraz daha devam edersen yağ yakmaya başlayacaksındır:)

     
  3. ayakkabı

    Fiyatı son aylarda çok artmıştır

     
  4. II.MAHMUT

    Yeniçeri Ocağı'nı kaldırmak büyük iş.O yüzden gerçekten devrimci bir padişahtır kendisi. Ya yeniçeri gidecekti ya da kellesi

     
  5. Türkiye'de eğitimin artık albenisini kaybetmesi

    Son yıllarda gözlemlediğim durum. Kamu kurumlarında olsun toplumun diğer kesimlerinde olsun eğitimli birey ile eğitimsiz bireyin itibar noktasında eşit hale gelmesi durumudur.Maaş noktasında da asgari ücretin belli bir yere gelmesi ile aradaki fark kapanmıştır. Vasatın hakim olduğu bir duruma gelmek ülkemizi bilim ve fen alanında geriye götürecektir.Eğitimli bireyin soyut ve somut anlamda hem toplum hem de iş hayatında ödüllendirilmesi arkasından gelen nesli de daha iyi eğitim almaya teşvik edecektir.Türkiyeyi ileri götürecek olan şey kaliteli eiğitim ve nitelikli insan gücüdür.

     

 

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri veya çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.
Tamam