![]() Türkiye'nin memur portalı |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Belma zarafetiBu üye YazarBu üyenin profil sayfasına git |
|
||||||
|
Olur evet. Ancak kişi yaşadığı anları arar genelde. Mesela makine bozuldu onu aratırım, telde problem var onu aratırım, bir yerde müzikşer6momudu geçti, tarihini, etkilediği kültürleri, karşıt akımları araştırırım.
Bunda benim detaycı ve analizci bir yanımın olduğunu gösteriyor.
Güldüren başlık, eskiden pek bir yaygındı. Sonra kas gevşetici kremler çıktı, kupaların pabucu dama atıldı. Ayrıca kupa değil şişe çekmek değil mi doğrusu onun öyle biliyordum sanki.
İnsanın kendi kendini mutlu edebilmesi gibi var mıdır ki, ben de yapıyorum onu bol bol. Ama elimde telefon varsa pek çekinmiyorum. Kimi görüntülü konuşma sanıyor kimi komik şeyler oluyor zaar diye düşünüyor muhtemelen. Ama birden gelen patlama ve kendini durduramamak kötü.
Bazen olur olmaz yerde, ciddi olunması gereken ortamlarda insanın aklına garip şeyler geliyor. Ben de muzip bir insan olduğum için aklıma sık sık komik olaylar, varsayımlar gelir. İnsanı zor durumda bıraksa da bence özünde güzel bir şeydir. İnsanın mutlu bir iç dünyaya sahip olduğunu gösterir.
Takipçi bulunmuyor. |
Takip edilen yazar yok. |
Sözlük mis gibi kafa dinlenilen yerdir. Yazar, çizer rahatlarsın. Kimsede sorgulamaz, öyle münakaşa falan olmaz.
Fikri olan yazar, geçer.
Bi' molada herkes yukarıda arkadaşın da dediği gibi kim ne yaptı odaklıdır, bol bol sosyal medyaya gruplarında eklidir çoğu. Bazı konuştukları buraya da düşer. Biz de yarım yamalak okuruz önümüze ne konursa anlamaya, yorumlamaya çalışırız da onu yapacak halim de nicedir yoktur.
Sözlük evin balkon kısmı gibidir, nefes aldırır.
İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2025 MN Yazılım |