Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

654.oturum

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

68 entry 30 konu hiç puanı yok
27.02.2015 13:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Raporum var girer çıkarım,sözü

Bu potansiyeli olan insanlara ,Hapishaneden çıkış bileti vermek yerine, rehabilitasyon merkezlerine alınması gerekliliğini hatırlatan deyim...

19.02.2015 12:24
  1. Spartacus

    Spartacus Amerika imzalı tarihi dizilerden bir tanesidir. Aksiyon severler tarafından oldukça rağbet gören bu dizi ilk sezonu çekildikten sonra bir kesintiye uğramıştır. Başrol oyuncusu olarak yer alan oyuncunun lenf kanseri olmasının üzerine onun yerine başka bir oyuncu tayin edilerek dizi kaldığı yerden devam etmeye başlamıştır.

    Roma yaşam tarzını anlatan bu tarihi dizide dram ve macera unsurları bir hayli ön plandadır. Tarihi gerçekliklere perde tutan bu dizi biyografi özelliği de taşımaktadır. Glaber tarafından satın alınan Spartacus hayatına köle olarak devam etmeye başlar. Karısını da başka bir tüccara satan bu adam onu gladyatör olarak kullanmak konusunda kararlıdır. Bir süre ona boyun eğen başrol oyuncusu kısa bir süre sonra köleler arasındaki yönetimi ele alarak isyan çıkarmayı başarır.

     
  2. Breaking Bad

    İzlememiş olan varsa hiç durmasın başlasın derim. 9.5 İMDB puanı bile tek başına referanstır.

     
  3. seda sayan

    Seyirciye ne verirsen onu izlerden hareketle ; taktir ve tavsiye etmedigim tarz ve tip de sunucu vs.

     
  4. a4 kağıdının kesici alet oluşu

    el, parmak , ve hatta göz kestiği rivayet olunur...

     
  5. türkiyenin nüfusu

    Türkiyenin nüfusu 2014 sonunda 77 milyon 695 bin 904 kişi oldu.Türkiye İstatistik Kurumunun verilerine göre, erkek nüfusun oranı 38 milyon 984 bin 302 kişi ile yüzde 50.2 ve kadın nüfusun oranı ise 38 milyon 711 bin 602 kişi ile yüzde 49.8 olarak gerçekleşti.