Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

654.oturum

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

68 entry 30 konu hiç puanı yok
27.02.2015 13:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Nefret suçu

Kişiye saldırı. dili, ırkı, milleti, rengi, cinsiyeti, engelliliği, siyasi düşüncesi, felsefi inancı, dini veya mezhebi nedeniyle işlenmiş suç. Örneğin: Kızılbaş, hırsız çingene, pis gavur, Ermeni dölü, Yezid, yobaz, zenci, ateist, kör Rıza' gibi ifadelerin " nefret veya hakaret saikiyle " söylenmesi. Ola ki uygulanması olan bir madde olursa topyekûn TCK ya göre 5 yıl hapis cezası alırız. Sanatçısından sporcusuna, siyasetçisinden akademisyenine vs. sade vatandaşı söylemiyorum bile. Dışarıda kimse kalmaz.

19.02.2015 12:31
  1. Hoşgörünün memleketimizi terketmesi

    Henüz sabah ayırdığım kavgadan sonra açtığım başlıktır...

     
  2. Dolmuş Şoförü Algısı

    özellikle mavi dolmuşları kullanan dolmuşçuların yarattığı algıdır. Kaba, kavgacı, küfurbaz, trafikte saygısız, kültürsüz vs... Elbette bunların dışında kalan çok iyileri de vardır. Lakin benim yıllardır gözlemlediğim dolmuş prototipi budur malesef. Son olayladan sonrada dolmuş şoförüne de bir kriter ve denetim gelmesi gerektiği ortadadır...

     
  3. en iyi kaleciler

    Musleradır. 3-4 sezondur GALATASARAY ı çok kez ipten almıştır.

     
  4. yazarların gözünden 14 Şubat Sevgililer günü

    para tuzağı mı, kapitalizmin oyunu mu bilmem ama hediye almayınca ufak bir rahatsızlık hissettiğim gündür.

     
  5. beden eğitimi dersleri

    gereksiz disiplin anlayışından dolayı bu dersin bile yıllarca keyfi kaçırılmıştır. Askerde bu kadar sıkıntılı olmamıştır sıraya girmek. Tekmil verdirselerdi birde asker eğitimine dönerdi. Umut ediyorum artık bu şekilde değildir okullarda beden eğitimi.