Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

654.oturum

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

68 entry 30 konu hiç puanı yok
27.02.2015 13:47 son işlem tarihi takip etme takip et

22.2.2015 eskişehirspor-beşiktaş maçı

Beşiktaş dakika 90 itibariyle % 70 topla oynama oranına sahipken 1-0 geridedir, futbolun adaleti...

22.02.2015 20:53
  1. Kararsızlık

    Bir cinse tahvil etmek istemem ama özellikle bayanlarda sık rastlanır. Elbise, ev, araba, hatta ve hatta eş seçiminde son dönemlerde belki haklı olarak yaşadıkları medcezir hali.

     
  2. lüzumsuz yere begenmedim vermek

    Bir kavrami acilayan iki satir yaziya bile neden begenmedim verilir anlamis degilim. Simdi sosyalizm diye baslik acilip sosyalizmin kavramsal olarak aciklanmasina begenmedim verecek yazar mevcut. Ha keza fasizm vs. Ya da herhangi bir bilimsel aciklamaya. Cozemedim ama kaliteyi dusurdukleri ortada, bu arkadaslar tesbit edilebilirse uzaklastirilsin zira puan yarisi icin gibi cocukca bi algi uyandi tarafimda. Ben yine de begenmeye devam edeceğim o ayri.

     
  3. inadına mini etek inadına dekolte giyin diyen ulusalcı tayfası

    Luzumsuz bi baslik olmus. Zira siyaseti akademik platformda düşünüp tartisacak, farkli bakislara saygi duyacak bir kitle gerek forumda gerek ulkemde olusamadi ne yazikki. Girilen ve girilecek enty lrrden de anlayacaksiniz ki, hayatimiza bakisimiz oy gunu kime bastiysak eveti hep o paralel de malesef. Sahis olarak burada bulunup oy verdigimiz adami da elestirebildigimiz gun harika bir baslik olurdu eminim...

     
  4. otobüs yolculugu

    Kek olmadan asla DEDİĞİM YOLCULUKTUR.

     
  5. kardeş payı

    Nihayet başlayacak gün itibariyle.