Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

654.oturum

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

68 entry 30 konu hiç puanı yok
27.02.2015 13:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Nefret suçu

Kişiye saldırı. dili, ırkı, milleti, rengi, cinsiyeti, engelliliği, siyasi düşüncesi, felsefi inancı, dini veya mezhebi nedeniyle işlenmiş suç. Örneğin: Kızılbaş, hırsız çingene, pis gavur, Ermeni dölü, Yezid, yobaz, zenci, ateist, kör Rıza' gibi ifadelerin " nefret veya hakaret saikiyle " söylenmesi. Ola ki uygulanması olan bir madde olursa topyekûn TCK ya göre 5 yıl hapis cezası alırız. Sanatçısından sporcusuna, siyasetçisinden akademisyenine vs. sade vatandaşı söylemiyorum bile. Dışarıda kimse kalmaz.

19.02.2015 12:31
  1. Kravat boyu

    Her sabah 10 dakikama sebep olan, kemer hizasında olması gerektiğine inanılan ama bence vücut tipine göre ayarlanması gereken uzunluk birimi.

     
  2. self servis

    kapitalizm sistemi biraz daha vahşileşince self - pişir hizmetiyle karşımıza çıkacaktır. 2 Personel fazla çalıştırmamak adına...Hele bir de çok yorulmuş ve yakında ki bir mekana girmiş oturmuşsanız duvarda ki o yazı sizi tiksindirir. Ha bir de böyle mekanlar da asla ikram olmaz, çay hatta bazılarında ekmek bile parayladır. Gel gelelim beynimizi uyuşturduğu için yedirdikleri şeyler , biz güle oynaya paramızı birilerine vermek için dakikalarca sırada bekleyebiliriz...

     
  3. bankacının günah keçisi olması

    Müşterisi, Müdürü, Şefi , Amiri, Kontorörü, Müfettişi, pAZARLAMA müdürü, Krediler Müdürü vs herkesi stres topu olan bu arkadaşlara çeşitli isimler verilir. Halk dilinde ki tabirlerini yazmaya elim varmıyor. Ama eski mesleğimdir ki bilesiniz kimse sizi kandırmaktan keyif almıyor. Şahısları değil sistemi sorgulayan insanlara ihtiyacımız var...

     
  4. Anne klasikleri

    büyüğe saygı kalmadı

     
  5. winter is coming

    Haberler, ev halkı , dost, arkadaş vs vs herkesin dilinde soğuk havanın gün itibariyle yurda gireceğine yönelik söylem. o kadar sık duydum ki Game of thrones'a döndü iş.