Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

654.oturum

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

68 entry 30 konu hiç puanı yok
27.02.2015 13:47 son işlem tarihi takip etme takip et

Nefret suçu

Kişiye saldırı. dili, ırkı, milleti, rengi, cinsiyeti, engelliliği, siyasi düşüncesi, felsefi inancı, dini veya mezhebi nedeniyle işlenmiş suç. Örneğin: Kızılbaş, hırsız çingene, pis gavur, Ermeni dölü, Yezid, yobaz, zenci, ateist, kör Rıza' gibi ifadelerin " nefret veya hakaret saikiyle " söylenmesi. Ola ki uygulanması olan bir madde olursa topyekûn TCK ya göre 5 yıl hapis cezası alırız. Sanatçısından sporcusuna, siyasetçisinden akademisyenine vs. sade vatandaşı söylemiyorum bile. Dışarıda kimse kalmaz.

19.02.2015 12:31
  1. Sınav Stresi

    7-8 Yaşlarına kadar düşen bu illet bonzaiden bile tehlikelidir. Zira Yılların emeği, fedakarlığı , zaman harcanan onca bilginin sana hiçbirşey getirmeyeceği ile vaadedilene ulaşmanın ince bir çizgi olduğu abuk başarı ölçme sistemine sahip Ülkemizde en rahat adamın bile yaşadığı duygudur. Ortalama Türk Genci bu duyguya öyle bağımlıdır ki bir süre sonra eksikliğini hisseder ve ÖSYM nin veya SPK,Dil okulları vs gibi kurumlardan kendisine yeni stres kaynakları bulur. Yaş 35 e de gelse biz hayatımızı zehredecek sınavlar buluruz. Sevgili Sözlük Yazarları Bence bu duyguyu mütemadiyen yaşayan Şahsın, Kel, Şişman, gözlüklü, ya da Mutsuz olması, Yaşının hakkını vermemesi ve hatta ve hatta cinsel hayatına kadar sirayet etmesi gerçeğiyle yüzleşmesi beklenen neticedir. Sizce de Öyle mi?

     
  2. Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.

    Müşteri hizmetlerine ulaşmak, Rihannaya ulaşmaktan zor olan banka.

     
  3. Lise denince akla gelen ilk şey

    Lüzumsuz okul kavgaları olsa gerek. Ergen insanın ne denli vahim durumda olduğunu gösterir çok emare vardır...

     
  4. 90'ların unutulmaz pop müzikleri

    Bir rafet , nilüfer, Tarkan, Vitamin vs. ezgisi duyduğunuz da aklınıza meybuz dolu yazlar geliyorsa, leylak kokusu geliyorsa, o çılgın 3 aylık yaz tatilleri geliyorsa elbette hasretsinizdir 90 lara...

     
  5. Mutlu olmaktan korkmak

    tam her şey yoluna girer ya birden böyle o an çok sevinmek istemezsin işler sarpa saracak diye işte bu bir psikolojik hastalıkmış bilesiniz.