Türkiye'nin memur portalı |
Oturum aç Üye ol Parolamı unuttum |
benim değil Philips'in Küresel Güzellik Endeksi Raporu'nun iddiası. hemen karamsarlığa kapılmamak lazım aynı araştırmaya göre hindistan'da bu oran % 96 olarak belirtilmiş. belki işin daha ilginci bakımlı olmalarıyla ünlü fransızlar için ise bu oran % 41.
ben de sizler gibi bu oranın yanlış olduğunu düşünüyorum. ülkemizdeki kadınların % 9-10 gibi bir kısmının kendini güzel bulmamasını kınıyorum. onların da alçak gönüllülüğü bırakarak kendilerinin güzel olduğunu kabul etmeleri (inanmaları değil) toplum psikolojisine eminim ki olumlu bir etki kazandıracaktır.
Akıllı olduklarını zannetmelerinden daha iyidir dediğim başlık. Zira bir konuşma, bir tartışma ya da açıklama yapılan durumlarda değişik konuşma şekilleriyle(sözüm meclisten-sözlükten dışarı) hem cinsim olarak beni çileden çıkarmaktadırlar. Hele ki sosyal medyada paylaştıkları özlü sözlere söyleyecek bir söz bulamıyor, sadece kanayan ve ağlak gözlerimle ne yaşadıklarını anlamamaya, evet "anlamamaya" çalışıyorum. beynim adeta idrak etmeyi reddediyor çünkü. Daha sayıp analiz kasardım da neyse. Kısaca boşverin;
Kadınların hepsi kendini güzel sanır. Bir bakıma haklıdırlar da. Çünkü her kızın bir alıcısı, bir isteyeni oluyor mutlaka. Yani güzellik göreceli bir kavramdır. Birine güzel görünmeyen, başka birine güzel görünebilir. Mecnun'a sormuşlar bu çirkin Leyla'nın neyine aşık oldun diye, siz ona bir de benim gözümden bakın demiş.
İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2024 MN Yazılım |