Türkiye'nin memur portalı |
Oturum aç Üye ol Parolamı unuttum |
Senin, benim, milletin ödediği cehepeli faturasıdır.TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, 1 milyon 200 bin liralık haberleşme faturasına ilişkin, "Divan üyesi olarak, benden önce alınmış bir karar ile divan üyelerine verilen hakkı ben de kullandım. Bu kullanılan hak, tamamen seçmenlere, hemşehrilerime, kamuoyuna yönelik bir bilgilendirme ve iletişim amaçlıdır." açıklamasını yaptı.
her partiden normal olmayan,gereksiz milyonlarca lira harcama yapılan örnekler bulunduğu için chp özelinde değil tüm partilerden alışkın olduğumuz durum.
işte bu yüzden bütün partiler aynı b...n laciverdidir dememe sebep olan devlet soygunlarına bir yenisi daha
sen git hükümete auvvv sonra kendine gelince normal
hükümet olsun muhalefet olsun aynısınız, aynasınız birbirinizi yansıtıyorsunuz
Ocak ayı da 800 bin tl ye dayanan faturasıdır. 2 milyonluk fatura için cehepe ve kemal kılıçdaroğlu ses etmezken akillara diyanete makam aracı alındığında hükümeti istifaya davet edenler nerede sorusu geliyor.
istifa etmelidir net!
kesinlikle bu tip harcamalar sınırsız olmamalı sınır getirilmelidir. vekilin yaptığı tasvip edilemez ancak suç değil, yasal olarak sınırsız hakkı var. ama yine söylüyorum sen milleti temsil ediyorsun yasa sana sınırsız iletişim harcama hakkı da verse etik olarak buna dikkat etmelisin.
bizim paramız bizim devletimiz bizim vergimiz hangi parti olursa olusun kafasına göre at koşturamamalı, geçmişten hatırlıyorum saray'ın elektrik faturası da yüksek geldiği için böyle bir tartışmaya konu olmuştu o günde aynısını savundum bugün de aynısını savunuyorum partizan bir tavırla olaya bakmak sadece millete zarar verir neden mi? senin verginle ödeniyor bunların hepsi keriz desem kızarsın o zaman susma hiçbir şey karşısında sen ödüyorsun bu iletişim ücretini sarayın elektrik ücretini ve diğer herşeyi!
İletişim | Künye | Reklam | Sitene ekle © 2024 MN Yazılım |