Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

Beğenmedim butonun kaldırılmış olması

paylaş araştır

 

  1. suistimalleri gereksiz kullanımları önlemek için yönetim tarafından yapılmış mükemmel uygulama

     
  2. beğenilme varsa begenilmeme de olmalı diye düşündüğüm için çok da anlam vermediğim uygulama. Şimdi bu şekilde beğendim butonu tek başına biraz yavan duruyor Gibi.

     
  3. 2.entrydeki yoruma katıldığım, beğenilmenin olduğu kadar beğenilmemenin de gayet normal olduğu durumdur.

    bazı yazarların durumdan şikayetçi olmalarının hemen akabinde kaldırılmış olması, acaba diye akıllarda soru işareti bırakan uygulamadır.

     
  4. Sözlük olması gerektigi yere güzel adımlarla ilerliyor , bu uygulama da bunun göstergesi denebilecek konu.belki ileride begeni butonu da kalkar...işin özü girilen entrylerin kalitesinde çünkü.

     
  5. beğenmedim butonunun kaldırılmasını çok anlamlı bulmadığım, ne kadar beğendim alınca mutlu oluyorsak, beğenmedim butonu ile bizimle aynı fikirde olmayan kişilerin olduğunu bilmemize yardımcı oluyordu, farklılıkların her zaman renk kattığına, tek tip uygulamaların yanlış bir davranış olduğuna inandığım uygulama.

    beğenmedim yoksa beğendim butonunun ne anlamı kalıyor ki.

     
  6. haksız oylama yapanlar için uygun olan hamledir.lakin demokratik bir ortamın getirisi olarak var olması gerekendir. çok fazla kullanılması ve kişisel hırslara kurban gitmesinden dolayı, yazarları sözlükten soğutmuş olabileceği düşüncesiyle kaldırılmış olması muhtemeldir.

     
  7. Beğenme butonu varken neden beğenmeme olsun ki dediğim butonun kaldırılması. Zaten bir yazıyı ya beğenirsin beğenme butonuna basarsın ya da yazıyı beğenmezsen beğenmeme butonuna basılmasına gerek duymadığım psikoloji butondur.

     
  8. beğendim butonu neden duruyor sorusunu getiren herkesi herşeyi beğenmek zorundamıyız acaba sorusuna davetiye,muhalif duruşu kim neyle gösterecek ki karşılıklı yazışmakta kurallara aykırı mademse diye aklımda deli sorular oluşturan yeni uygulama.

     
  9. eğer bocalamak bir sanatsa; yönetim bu sanatın mikelanjelo'su olmuştur "dediğim" uygulamadır.

     
  10. Kimi zaman Yanlış, önyargılı ve belki art niyetli kullanıldığı durumlar olsa bile gerçek manada ve amacına uygun kullanıldığı durumlar da vardı ve bence doğru olanı kalmasıydı dediğim konu.

     
Entry yazmanız için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için tıklayın, üye iseniz lütfen oturum açın.